Akasztós WC tisztító miért nem engedi ki magából a cuccot?
Tudjátok vannak ezek a wc peremére akasztható fertőtlenítők, amik minden húzásnál eresztenek ki magukból egy kis fertőtlenítőszert, ami a következő húzásig marad a kagylóban.
Régebben is használtam már ilyet, és működött, mostanában azonban akármilyet veszek, egész egyszerűen nem akarja engedio magából a tisztítószert. Ide oda rakosgatom a cuccot, simán látszik, hogy a víz útjában van, át is megy rajta, de nem akarja adagolni. Már vag egy hónapja játszom vele, vettem olcsót és márkásat is, egész egyszerűen nem akarja az igazságot.
Minden gyártó elkezdett volna gagyit gyártani, vagy mi lehet a probléma?
Ti tapasztaltatok már ilyet?
Köszönöm szépen!
Honnan veszed, hogy nem "engedi ki magából a cuccot"?
Nem csak akkor működik ha vastag színes ragacs folyik ki belőle.
Amúgy teljesen kicsomagoltad? Mert csak az lehet, hogy a műanyag rajta maradt és emiatt nem ázik - ha tényleg nem"engedi ki magából a cuccot". De valószínűbb, hogy csak te nem látod, mert éppen hogy nem gagyi minőségűek és ezért nem eregetnek jól látható, de az emberek többségét zavaró színes csíkot.
Onnan veszem, hogy hetek óta nem csökken a kis golyók mérete.
Kicsomagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!