Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen tisztítószert ajánlotok?

Milyen tisztítószert ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szép napot

Házi munkában teljesen kezdő, de környezetére igényes ember keresi a megfelelő tisztító szereket és eszközöket. Amihez tanácsot kérnék:

Konyha, járólap, főként a főzési terület körül igen makacs nyomok vannak a földön, sima floraszept és alap felmosó nem bír vele. Milyen tisztító szer és felmosó eszköz javasolt. Nekem étel és olaj keverékének tűnik.

Fürdő, csapok és kádszéle illetve kád. Akár hogy sikáltam ilyen foltos marad az egész. Esküszöm szopat. Ötletek?

Illetve mosogatás után hiába folyó vízben mosogatok hogy ne koszos vízbe áztassam a dolgokat. Ahogy megszárad, be foltosodik. Vízkő vagy mi az? Megoldás rá?

Előre is köszi

2022. júl. 17. 11:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve bármilyen tanácsot/tippet szívesen fogadok amivel fel tudom gyorsítani az általános házi munkát
2022. júl. 17. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Gőztisztító
2022. júl. 17. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a felmosóvízbe sima konyhai mosogatószert teszek. Próbáld ki, kaja és olajfoltra szerintem neked is hatásos.

Csapok foltossága: vízkő. Takarítsd le vízkőoldóval vagy ecettel és száraz ronggyal töröld át.

Mosogatás: igen az vízkő. Megoldás az, hogy mosogatás után eltörlöd.

2022. júl. 17. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is mosógatószerrel mosok fel.

Csapok csempe, mosdó mosogató azt én ecetes tisztítóval takarítom; van többféle.

[link]

2022. júl. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!