Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki fotó nélkül hirdet kiadó...

Aki fotó nélkül hirdet kiadó lakást, az mit érez? Ezeket ti felhívjátok?

Figyelt kérdés
Mert én rá se kattintok az ilyenre. Feltételezem annyira gáz a lakás, vagy titkol valamit.
2023. máj. 28. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén szólva én is így vagyok vele, hogy rá sem kattintok arra, amelyiknél nincs fotó. Sőt szoktam is szűrni, hogy nem is kérem a fotó nélküli ajánlatokat. Láttam már olyat, hogy épp felújítás volt, és arról tett fel fotót. Szerintem ezzel sincs semmi baj. De igen, nekem is azt sugallja, hogy aki nem mert néhány fotót feltenni, az vállalhatatlan.

(Bár távoli a hasonlat, de mint ahol nem mernek árat kitenni a kirakatban lévő árura, oda sem megyek be, mert nyilván annyira drága, hogy elriasztaná a vevőket. Hát engem így is elriaszt.)

2023. máj. 30. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!