Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki fotó nélkül hirdet kiadó...

Aki fotó nélkül hirdet kiadó lakást, az mit érez? Ezeket ti felhívjátok?

Figyelt kérdés
Mert én rá se kattintok az ilyenre. Feltételezem annyira gáz a lakás, vagy titkol valamit.
2023. máj. 28. 14:34
1 2
 1/11 nemaRendőrség ***** válasza:
74%

Van aki biztos ilyenre utazik.

Anno mikor lakást néztünk volt egy ahova csak akkor mehettünk volna mikor világos van, mert úgy adja vissza a hely feelingjét.

Csak tél volt, és abban a pár órában mikor kint volt a nap dolgoztunk..

Még régebben mikor albit kerestünk akkor volt aki virágokat sem engedett a lakásba, azóta is kiadó

2023. máj. 28. 15:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Annyira kilátástalan már ez az egész.

Én egyedül költöznék, de elvinné a fizum nagyrészét. 😭

160 alatt nincs olyan amibe beköltöznék.

Esküszöm megölöm magam inkább.

2023. máj. 28. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pár éve kerestem kiadó lakást egy megyeszékhelyen, mert az idióta céges asszisztens képtelen volt rá

Kép semmi, de kb ez olt az egyetlen, ahol nem kértek 1 éves szerződést.

Azért nem volt kép, mert épp felújítás volt. Az egész tipi-topi lett egy héttel később, amikor költöztem

2023. máj. 28. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Én biztos megnézném - nem mindenki tud jó képeket készíteni, egy rossz fotó meg többet árt.
2023. máj. 28. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Annak idején én megnéztem több, fotó nélkül hirdetett albérletet, ezek többnyire mai szemmel korszerűtlen, a 60-as,70-es évek szintjén megrekedt ingatlanok, amelyekre ráférne az alapos felújítás. Laktam is ilyenben, mert gyorsan kellett és kedvező áron volt.

Úgyhogy lehet lakni ezekben is, laknak is sokan ilyenben. Sőt még ennél rosszabb helyeken is laknak, pl. garázsban, pincében, ablaktalan tárolóhelyiségekben, stb.

Azt ne kívánjátok hogy minden albérlet fényképezett legyen, hiszen ez azt jelentené hogy minden meghírdetett albérlet korszerű, modern lenne jó magas bérleti díjjal, ellehetetlenítve/az utcára kényszerítve azokat akik olcsót keresnek és beérik a korszerűtlen, felújítatlan ingatlanokkal is. Nagy baj lenne, ha nem lennének ilyen ingatlanok is.

2023. máj. 28. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Közvetítők szoktak kép nélküli lakásokat feltenni, ezek általában kamu hirdetések azzal, hogy fizess x összeget és akkor megmutatják a lakásokat.
2023. máj. 28. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
#5 Miért, ami nem volt felújítva 20 éve, azt nem lehet lefényképezni? Van valami szűrő a telefon kamerájában, ami nem engedi?
2023. máj. 28. 17:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Én ezeket fel sem hívom. Már az is zavar, hogy a külsejéről sem tesznek ki képet, pedig nekem az fontos.

De mindegy, mert teljesen esélytelen az egész.

Én feladom.

2023. máj. 28. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:
#7 Nemhogy 20éve, hanem jó esetben is a 80-as években volt valami csinálva utoljára. De mondom, gyakori a 60-as,70-es éveket tükröző ingatlan, tehát mintha megállt volna az idő 50-60 évvel ezelőtt. Van, hogy a fényviszonyok is eleve rosszak, igen nehéz lenne normális fotót csinálni. Régi körfolyosós házak lakásai tipikusan ilyenek, jó ha van napi 1-2 óra benapozás... (ezek OTÉK szerint nem is minősülhetnének lakásnak, ugye ott van egy pont amely előírja a benapozás mennyiségét, 253/1997.korm. rendelet).
2023. máj. 28. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha az ingatlan.com-on nézed, ott fizetni kell egy húszast azért, ha fotót raksz fel, míg kép nélkül ingyen van. De pl. marketplace-n szerintem szoktak fotót felrakni, mert az meg ingyen van és másképp nem is tud hirdetni.
2023. máj. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!