Ha dióból szeretnék asztaldíszt csinálni, de nem tudom kukacos-e a dió, mit tudok vele csinálni, hogy nehogy később mászkáljanak ki belőle a kukacok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 08:14
1/5 anonim válasza:
szia! áztasd egy darabig vízben a diót, ha beszivárog a belsejébe elvileg kijönnek a lakók. utána szárítsd meg
és étolajos ruhával dörzsöld át a diót, hogy szép színe legyen.
üdv.
2/5 A kérdező kommentje:
már beáztattam és nem jött ki belőle semmi. De egyet már csináltam, le is festettem a diókat, mégis kimászott belőle egy. :(
2010. okt. 11. 09:45
3/5 anonim válasza:
Babzsák készítésénél szokták javasolni, hogy tegyük fagyasztóba a babot a zsizsikek ellen. Szerintem a dió-lakók is rosszul viselik a - 18 fokot!
4/5 A kérdező kommentje:
ez nem rossz, lehet megpróbálom bedugni őket a fagyasztóba.
És ha majd felenged, akkor már nem él, ugye? :)
2010. okt. 11. 10:38
5/5 anonim válasza:
Szia!
Épp most járok hasonló cipőben, karácsonyfadíszeket szeretnék dióból készíteni.
Most áznak a diók Domestos-os vízben. Ha vannak benne lakók, akor remélem, hogy ez kiűzi őket. A következő lépésben pedig forró vízben áztatom a diókat pár percig. Azután pedig kiszárítom.
Sok sikert az asztaldíszhez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!