Végzel otthon internetes bedolgozói munkát?
Kedves kérdező!
Sajnos ilyen munkából jól fizetőt és becsületeset elég nehéz találni, ha nincs szakirányú végzettséged, de, amit ajánlani tudok, hogy:
-ne dőlj be a nem személyre szabott hirdetéseknek, én egy olyannal találkoztam, ahogy információ csomagot kaptam pár ezerért amit tovább kellett volna eladni
ezzel csak az volt a baj, hogy az infókat pár perc googleval össze lehetett szedni, nem lett volna szívem kicseszni másokkal, ahogy velem tették:D
Ahol érdemes keresni:
PHP programozás, azt gyakran lehet távmunkába, ha nem ismered tanfolyamon fél éve alatt megtanulod pár év alatt begyakorlod:D én már gyakorlom:D persze ha szorgalmas vagy gyorsan megy:D
Újságok, hirdetésszervező cégek
- bulifotózás
- plakát készítés grafikus programmal
nem fizess azért sehol előre hogy dolgozhass:D
biztos találsz valami jót, csak kitartás és mindenhova küld az életrajzod mint a güzü:D
sok sikert:D
Én szabadúszó tördelőszerkesztői munkákat végzek itthon. Tök jó, mert papucsban, köntösben a gép elé ülök, de a rossz az, hogy kevés a jó megbízatás.
Hogy honnan szereztem? Régen volt egy kiadó és nyomda vállalkozásunk, ami sajnos tönkrement, de némi kapcsolat megmaradt a régi partnerekkel.
A testvérem meg a régi cég könyvelőjének dolgozik be otthonról, de csak négyórás állásban. Van könyvelői végzettsége és online-ban nyomják.
Én titkárnő vagyok. Ugyan nem tisztán internetes munka, mert néha be kell mennem ezért-azért, de jórészt itthonról dolgozom.
Amikor beadtam a jelentkezést, még nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség is.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kedves második hozzászóló!A bedolgozás is munka!Én betegségem illetve két kis gyermekem miatt nem tehetem meg,hogy 10-12 órában eljárjak itthonról dolgozni,sajnos.Ez nem azt jelenti,hogy nem akarok dolgozni.Örülök neki,hogy neked van rendes munkahelyed,de nem kell azon embertársainkba rúgni,akinek nem marad más lehetősége,mint a világháló.
Örülök,hogy van olyan,aki talált valós munkát.Sajnos én még egyetlen olyan lehetőséggel sem futottam össze,ami valós munkát ajánlana.Mind átverés,pénzlehúzás.Sajnos!
Aki keres,az talál,remélem előbb,mint utóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!