Tudnátok tanácsot adni költözés terén?
A helyzet a következő. A házban élek én a párommal és a fiammal. Illetve az öcsém is velünk él egy fedél alatt. Most júniusban lesz egy éve, hogy a párom és a fia hozzám költöztek.
Az öcsém azóta egy lusta ember lett. Nagyon elkényelmesedett, hogy mindent mi csinálunk meg a ház körül a párommal.
Ritka, ha valamit megtesz, azt is csak kérésre. Már olyan az egész, mintha egy idegen lakótársak lennénk csak egymásnak.
A napokban akarunk vele beszélni arról, hogy neki kellene elköltözni a házból.
Egyedülálló, mindig anya főztjén él. Szóval eléggé ki van segítve a szülői ház felől. Neki egy albérlet megfelelne szerintem. Arra gond nélkül futná neki.
Mi sajnos jelenleg nem tudnánk hitelt se felvenni anyagi okok miatt.
És a környezetemben is úgy vélik, hogy az öcsémnek lenne könnyebb lépni.
Szerintetek mi lenne a jobb lépés?
Miért kellene elköltöznie mikor az ingatlan 50%-a az övé? Ha nem tetszik a mostani helyzet vásároljátok ki a házból vagy költözzetek máshova. Az a ti magán dolgotok, hogy nincs pénzetek. Remélem ezek után még lakbért is kér a pasidtól.
"Gyakorlatilag mi teszünk neki szívességet, mert mindent mi csinálunk."
Az hogy megtengette hogy oda vidd a pereputtyod az legalább annyit nyom a lantban ha nem többet. Hol lennétek ha nem engedi oda a pasid lakni (joga van hozzá, hogy megtiltsa mivel ő is tulajdonos)
Arra mit lépnél, ha az öcséd is odaköltöztetné a nőjét és annak a 2 gyerekét?
Akkor a te logikád alapján nektek kellene elköltözni, mert ők lennének többen?!
Remélem ez a kérdés kamu, mert komolynak elég gáz...
Le kell rakni öcséd kezébe a kecó piaci árának feléd cash-ben, és utána megbeszélheted vele az albérletbe költözést...
Azért hihetetlen, milyen pofátlan emberek vannak :O
Nem nagyon érthető, hogy mi közötök van ahhoz, hogy mit csinál a tesó a saját szobájában?!
A rezsi felét odaadja, az életéhez meg nincsen közötök.
Amúgy miért nem költöztök a nődnek a házába??
Ja, hogy neki nincsen ilyenje?!
Neki egy albérlet megfelelne szerintem
Ahogy nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!