Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az introvertáltak halálra...

Az introvertáltak halálra vannak ítélve egy tanyán?

Figyelt kérdés
Önerőből fenntartás, fennmaradás. Csak akkor hívna segítséget, ha muszáj, de mivel nincs sok ismerős, azok is elfoglaltak, így kevés valószínűséggel jönnek. Csereberélni is a kapcsolati hálón keresztül lehet, amely háló introvertáltaknál ritkás és "szakadozott". Így csak a pénzre számíthat és önmagára?

2023. máj. 25. 16:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9: igen, a helyesírásra meg ilyenekre rögtön rárepülnek, mégha a kérdésre érdembelit nem is tudnak írni.
2023. máj. 25. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
Önellátás a 21.században gyakorlatilag ki van zárva. Tudsz "ájfont" gyártani otthon? Ugye, hogy nem. De még ruhát vagy szerszámot sem igazán. Sorolhatnék még millió használati cikket. Lehet kiépíteni napelemet, meg egyéb dolgokat, de azok is elromlanak egyszer. Rá vagy szorulva a kereskedelemre, innentől kezdve muszáj, hogy legyen valamennyi jövedelmed.
2023. máj. 25. 17:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Most nézze meg az olvasó, milyen frusztráltan válaszolnak az emberek, és ez a társadalomra kb. ilyen arányban igaz is. Nem kíván ilyenekkel egy introvertált együttműködni (az említett segítségkérés terén, csere terén). Ez itt tesztnek is jó volt. Nehéz kiegyensúlyozott embereket találni...
2023. máj. 25. 17:22
 14/24 A kérdező kommentje:
12: Ha van valakinek valamennyi jövedelme, attól még elkezdheti a helyiekkel kialakítani a pénz nélküli kereskedelmet.,
2023. máj. 25. 17:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

introvertált vagyok, imádom a csendet, egyedüllétet...információt a rádióból szerzek, és az pont elég. A telefont soha nem veszem fel, ha rokon akar valamit, dob egy sms-t.

Számomra nézhetetlen a sok ordítós, veszekedős műsor a tévében...

2023. máj. 25. 18:08
 16/24 A kérdező kommentje:
15: remek. Mobil előtt is volt élet, nem is régen. A TV és egy csomó minden felesleges, amit az emberekre tukmálnak pl. reklámmal...
2023. máj. 25. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok és amit írsz az baromira nem az introvertáltság, úgyhogy kéretik mellőzni ezt a szót. Ne járass le minket.
2023. máj. 26. 00:14
 18/24 A kérdező kommentje:
17: Sajnos nem tudtok (ti, mind, 17-esek:)) belerángatni egy vitába, szabad ember vagyok, úgy használom a szót, ahogy gondolom és ti, 17-es válaszolók (bár érdembeli nem választ nem írt válaszolókról van szó :)) ís úgy használjátok, ahogy gondoljátok. Szabad máshogy gondolni:)
2023. máj. 26. 09:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Öhm..... én liberális vagyok, de azért annyira nem, hogy a szavaknak olyan jelentést adjunk amilyet csak akarunk. Így gykorlatilag megszűnik az értelmes kommunikáció, hisz az adó és a vevő két külön nyelvet fog beszélni annak ellenére, hogy papíron ugyanazt a nyelvet beszélik.

Márpedig az eredményes kommunikáció alapja, hogy a jelentést továbbítsuk a másik felé, így ha azt szeretnénk, hogy mások megértsenek, azon jelentésű szavakat kell használnunk, amit a célcsoport megért, azonosan értelmez.

Egyszer kb 9 éves lehettem amikor a tanítónéni kérdezte, hogy hova menjünk osztálykirándulásra, és mondtam, hogy planetáriumba. Meg is tetszett neki az ötlet, oda mentünk. Alig vártam, hogy lássam a nagy akváriumokat, a cápát, meg a végén azt a kapszulát amibe be lehet feküdni, és olyan, mintha a víz alatt lennél.... merthogy én a tropikáriumra gondoltam.

Meg kell mondjam, meg voltam lepődve, amikor csillagokat nézegettünk:D

Szóval amíg nem fejted ki érdemben kikre gondolsz a válasz annyi:

Nem, introvertáltaknak tökéletesen megfelel a tanya, hisz kevés az emberi kontakt. Ha valami gond van, nyugodtan tud hívni segítséget, hisz vannak barátai, ismerettségeket is tud kötni és ha belátja, hogy ő maga nem tud valamit megcisnálni, a segítséghívás sem esik nehezére.

2023. máj. 26. 09:46
 20/24 A kérdező kommentje:
19: Téves hasonlat, itt mindenki értette (ld. pl. 10. hsz., de vonatkozik a 13.hsz is) Ti is értettétek, mind az összes 17-esek :)
2023. máj. 26. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!