Az introvertáltak halálra vannak ítélve egy tanyán?
introvertált vagyok, imádom a csendet, egyedüllétet...információt a rádióból szerzek, és az pont elég. A telefont soha nem veszem fel, ha rokon akar valamit, dob egy sms-t.
Számomra nézhetetlen a sok ordítós, veszekedős műsor a tévében...
Öhm..... én liberális vagyok, de azért annyira nem, hogy a szavaknak olyan jelentést adjunk amilyet csak akarunk. Így gykorlatilag megszűnik az értelmes kommunikáció, hisz az adó és a vevő két külön nyelvet fog beszélni annak ellenére, hogy papíron ugyanazt a nyelvet beszélik.
Márpedig az eredményes kommunikáció alapja, hogy a jelentést továbbítsuk a másik felé, így ha azt szeretnénk, hogy mások megértsenek, azon jelentésű szavakat kell használnunk, amit a célcsoport megért, azonosan értelmez.
Egyszer kb 9 éves lehettem amikor a tanítónéni kérdezte, hogy hova menjünk osztálykirándulásra, és mondtam, hogy planetáriumba. Meg is tetszett neki az ötlet, oda mentünk. Alig vártam, hogy lássam a nagy akváriumokat, a cápát, meg a végén azt a kapszulát amibe be lehet feküdni, és olyan, mintha a víz alatt lennél.... merthogy én a tropikáriumra gondoltam.
Meg kell mondjam, meg voltam lepődve, amikor csillagokat nézegettünk:D
Szóval amíg nem fejted ki érdemben kikre gondolsz a válasz annyi:
Nem, introvertáltaknak tökéletesen megfelel a tanya, hisz kevés az emberi kontakt. Ha valami gond van, nyugodtan tud hívni segítséget, hisz vannak barátai, ismerettségeket is tud kötni és ha belátja, hogy ő maga nem tud valamit megcisnálni, a segítséghívás sem esik nehezére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!