Nyárikonyha? Van vele teendő?
Szerintem baromi jó dolog egy nyárikonyha, sajnos nekem nincs, de nagyon irigylem akinek van. Nyáron befőzni, bulikra megfőzni sokkal jobb mint a lakás. Télen vidéken vannak a disznóölések, arra is nélkülözhetetlen helyiség.
Ha a fagyok előtt elzárjátok ott a vizet és a csapokat utána kinyitjátok, akkor semmi nem fog elfagyni, de remekül lehet ott tárolni mindenféle élelmiszert. Viszont nem árt egérvédelemmel ellátni.
Fűtetlen helyiség tud károsodni. Az anyagok hidegben összehúzódnak, melegben kitágulnak, és a különböző beépített anyagok hőtágulása nem egyforma, ezért idővel elválnak egymástól. A nedvesség se tesz jót a falaknak. A nem lakott házak gyorsabban pusztulnak, mint a lakottak. Én azért, ha jó állagú helyiség, csinálnék oda egy fagymentesítő fűtést. Még ha csak 0 fokot tartasz is, az is elég. Zöldség- és almatárolásra is csak akkor jó, ha nincs bent fagy.
Nálunk csak lomtár, és nincs is fűtve, de tönkre is ment elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!