A puffertartály beépítésével nehezebben lehet felfűteni a házat? Több időbe telik?
Figyelt kérdés
Mármint ha beépítenek egy 1000 literes tartályt, nyilván nem mindegy, mennyi víz van a rendszerben, mennyi vizet kell felfűteni. Gondolom így több időbe telik tűzrakás után, hogy meleg legyen a házban. Vagy semmi köze hozzá? A tartályban lévő víz utólag lesz melegítve?2023. máj. 15. 14:59
11/18 A kérdező kommentje:
Komolyan meg se gondoltam, hogy ilyen megosztó kérdést írok ki... :D Inkább nézegettem volna neten, csak nem nagyon találtam hasznos infot, gondoltam megkérdem itt, hátha valami nagyokos, vagy akinek van ilyen, elmondja a személyes véleményét, hogy hülyeség ilyet venni baszki, nehogy vegyél.....vagy ellenkezőleg, lehet vele spórolni.....ehelyett...megy a vita, ki ért hozzá, ki nem....meglátszik mennyire feszült társadalomban élünk manapság, hogy egy tök általános kérdésen is összeveszünk :P
2023. máj. 16. 07:06
12/18 mindentudó99 válasza:
Nem veszünk össze. Èn pl a saját példámat írtam le. Nekem 1000 literes van . Teszi a dolgát ahogy kell. Aki itt károg az az illető minden ilyen kérdésnèl ideírogat . Ráadásul marhaságokat. A válaszaiból latszik sose volt ilyen neki. Nem is làtott ilyet életébe se. Én azt ajànlom olyanokra halgass akinek van ilyen. Es tapasztalata van. Nekem van ha esetleg adódik kérdés privátban szivesen vàlaszolok.
13/18 anonim válasza:
Ha nekem írsz privátba elmagyarázom hogyan építs örökmozgót, meg hogy ismerheted fel az alakváltókat :D
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, 13-as.....én meg elmagyarázom neked, szívesen adok online tanácsot, tök ingyen, hogy mivel töltsd el, hogyan használd ki a felesleges idődet, hogyan kösd le felesleges energiáid, hogy minden nap a maximumot hozd ki magadból, anélkül, hogy arra lenne szükséged egy nap teljesebbé tételében, hogy itt írogatsz felesleges energiát és drága időt pazarolva sületlenségekre ;)
2023. máj. 16. 11:01
15/18 anonim válasza:
#15 Akkor csak nyugodtan hergeld magad! 😅
16/18 A kérdező kommentje:
Érdekes maga a megfogalmazás tőled szívem, hogy "lelki nyomorék". Azért, hogy megtörtént benned egy olyan felismerés, ami a kezdet kezdete lehet...pszichológiai szempontból pont azok szoktak lenni a lelki nyomorékok sajnos!, akik mások szekálásával, lehúzásával, megalázásával, piszkálásával akarnak örömforráshoz jutni, azáltal hogy a másikat hülyének beállítod, te jobbnak érezd magad. Amihez a csodás virtuális névtelen világunk nagyban segítséget nyújt, hogy efféle szükségleteid kielégítsd. Meg sem gondolnám, hogy én egy adott témában tök hülyén felteszek egy ártalmatlan kérdést, s ilyen mentálisan patológiás emberbe botlok, még itt is... :D Tényleg ne csinálj ilyeneket baszki, hogy az időd ilyenre pazarlod, hogy egy ilyen no name felhasználó oldalon másokat szekírozol, gondolom rengeteg haszontalan választ adva. Keress olyan örömforrást az életben, ami ad is valamit, nem csak még inkább elvesz belőled...
2023. máj. 16. 12:23
17/18 mindentudó99 válasza:
#18 Idönkét kérdeznek itt puffertartályról. Ez a szerencsétlen minden alkalommal idetéved . Nem veszi észre hogy mindenki röhög rajta. Biztos szereti saját magát alázni.
18/18 anonim válasza:
Találkozunk a következő puffertartályos kérdésnél :D
Addigra szedj össze egy épkézláb mondatot a huzatszabályzó ellen.
De rákerestem erre is:
laddomat site:.com
google 59 találat, fele magyar
Ebből is látszik, hogy csak a magyarnak van annyi esze, hogy megvegye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!