A puffertartály beépítésével nehezebben lehet felfűteni a házat? Több időbe telik?
És azt a hőfokot hol mérik? :D
Jah, csak fotelkommentelő vagy, vagy ebből élsz, mint mindentudó. Mindjárt megírja a frankót :D
#3 Amire én gondoltam az a laddomat, de most kicsit jobban utánanézve annak nincs köze a radiátorokhoz, az csak azért felelős hogy a kazánba ne áramoljon vissza túl hideg víz, és ezáltal ne kátrányosodjon el a kazán.
Viszont a kérdésre válaszolva, a radiátorok a puffer tartály felső részéről kapják a meleg vizet, vagyis nem kell az egész tartály víznek felmelegednie ahhoz hogy a radiátorok is bemelegedjenek.
Viszont a puffertartályban hatalmas hőleadó kell, így az egész puffertartálynak fel kell melegednie.
Aki volt olyan buta, hogy vett, annak el is romlott aztán már azt is letagadta, hogy volt neki :D
De mondjuk 1 óra alatt felmelegszik a puffertartály felső 100 literje, és az a 100 liter kb 1 perc alatt befolyik a radiátorokba, utána megint várni kell 1 órát, hogy melegvíz follyon a radiátorok felé.
Szerintem akinek a fél élete abból áll, hogy az összes puffertartály kérdés alá kommentáljon, ott vannak más bajok is.
Meg te is leírtad, hogy a puffertartály arra jó, ne legyen kátrányos, de a tisztítás kb 2 perc évente, meg nem hiszel a huzatszabályzásban, pedig azt is nálad okosabbak építették :D
Meg, hogy jött ki a 25%? Hány mérés alapján? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!