Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Minden cilinderes lővérzár...

Avada0 kérdése:

Minden cilinderes lővérzár olyan gagyi, hogy nem tud nyitni ha szorul a nyelv?

Figyelt kérdés

Hirtelen felindulásból gondoltam lecserélem a kulcsos lővérzárat egy cilinderesre, mert amúgy is volt egy gombos zárbetétem.

Első próbánál már nem nyitott, csak kattant egyet...

Rányomtam az ajtóra akkor megint kattant. és megint tudtam tekerni. De csak úgy lehetett kinyitni, hogy ha jó erővel nyomtam az ajtót a zárnál, hogy kevésbé feszüljön. Elég gáz, bármikor megszorulhat annyira hogy nyithatatlanná válik, úgyhogy gyorsan vissza is csináltam...

Az összes lővér ilyen szánalmas a kialakítása miatt? A kulcsosokkal nem volt ilyen baj, azok mindig vissza tudják húzni a nyelvet.

2023. máj. 1. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, nem ilyen szánalmas. De ha feszül az ajtó, nem jó a fogadó, nincs jól beállítva, akkor minden zár szorul.

Reszeld hozzá a fogadót, állítsad be, hogy ne szoruljon.

A funkcióhoz nem tartozik hozzá, hogy befeszülve is működjön.

2023. máj. 2. 06:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Bah, Ez mindig szorulni fog kicsit, gagyi az ajtó.

Mondjuk a kulcsosnak meg sem kottyan úgy ahogy van...

2023. máj. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!