Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zárt kertnél, mennyit kell...

Zárt kertnél, mennyit kell fizetni ha ház számot szeretnék?

Figyelt kérdés
Van egy Zárt kertem ,belterületen fekszik. De csak helyrajzi száma van eddig. Szeretném ,ha lenne ház száma. Az lenne a kérdésem ,hogy valaki esetleg tudja ennek a menetét és az adódó költségeket?
2023. ápr. 20. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem van zártkertem, mivel belterület, itt utcanevet kaptak, és így a házszámot. Ennek ellenére a hsz is megmaradt a hivatalos helyeken, úgy tartják nyilván.
2023. ápr. 20. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Pár évvel ezelőtt törtvény irta elő,a helyrajzi szám mellett,utca nevekkel,házszámokkal is el kell látni a telkeket.Így lett nekem 2 telkem is beszámozva.Önkormányzatnál megmondják a számot,veszel,aztán kirakod .

Minden telek műholdas kóddal is el van látva,ezt is elkérheted,segitség kérésnél megadod a kódot,és ide találnak.

2023. ápr. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!