T home csak 3 dekordert biztosit. De nekem 4 szobam van helyen szeretnénk tv ni. Ötlet?
Az se biztos, hogy a 3-at megkapjátok, mert azt írják, hogy ez sávszélességfüggő.
Ha annyira ragaszlodtok ennyi TV-hez, akkor felteszitek telefonra az alkalmazásukat, és tükrözitek a TV-re. Jobb ötletem nincs.
2 elofizetést nem engednek egy címre.
Igen csak 3 db dekodert adnak, valoban egye benne van az árban a masik kettő plusz.
Az a mindig tv tudom keves csatornás de az hogyan muko?
Vagy okosTV és arra a telekom alkalmazása vagy ha nem okosTV, akkor egy olyan TV okosító, amin elfut a telekom alkalmazása, értsd valamilyen androidos box! Nyilvánvalóan ugyanazt a minőséget nem kapod az appon keresztül, mint a kábelen keresztül, de ez így kvázi szintén "ingyen" van.
MindigTV úgy működik, hogy rádugsz a TV-re egy földi antennát és lekeresed az ingyenes csatornákat. Hogy milyen antennát, az függ a vételi helytől, hogy milyen kell minimum ahhoz, hogy legyen vétel.
Én az appot választanám a helyedben, egyszerűbb mint antennát kiépíteni!
1) interneted legyen
2) okos tv
3) youtube-on van rengeteg film musor stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!