Isaszegre szeretnénk költözni, mennyire élhető hely az Öreghegyi rész? Etnikum? Bűnözés? Van távfelügyelet ami a hegytetőre is felmegy? Mennyire "gázos" hely? 4tagú Család vagyunk.
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 21:17
2/5 anonim válasza:
C fertőzött. Akkor már inkább Gödöllő, de ott NEM, Máriabesnyő, mert az is férges!
3/5 anonim válasza:
Én biztos nem itt érdeklődnék, hanem elmennék helybe, becsengetnék pár házhoz, bemutatkoznék - ahogy illik - és elmondanám, hogy itt szeretnék lakni - kérdés hozzád: megvan a konkrét lakóingatlan, vagy még csak a település biztos, minden más képlékeny? Szóval valahogy így... Biztos nem itt érdeklődnék egy 11400 fős kisvárossal kapcsolatban.
Az első válaszadó viszontkérdését meg nem is tudom értelmezni.
4/5 anonim válasza:
3. válaszolónak.
Ott dolgoztam. SOK a C.
Az első meg még akkor írta, amikor a kérdező az állatos rovatba írta ki a kérdését.
2. voltam.
5/5 anonim válasza:
4., aki 2. volt: így már érthető, köszönöm. Feltételezem, hogy a c. nem a cicát, hanem - hogy pozitívumot emeljek ki - a zenéjéről meg a pecsenyéről (meg persze sok minden másról is, amit itt most nem kívánok taglalni) ismert népességcsoportot kívánta rövidíteni (cigány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!