Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik Budapest legjobb...

Melyik Budapest legjobb agglomerációja?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Az amelyiknek nem tudod megfizetni az ingatlanárait.
2023. ápr. 18. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
17.kerület, viszont közlekedés szempontból meg nem javasolnám.
2023. ápr. 18. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

2.

Ha itt laknál a 17.-ben, akkor tudnád, hogy 17 perc alatt van bent az elővárosi vonat a Keletiben.

2023. ápr. 18. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Sok távolabbi embernek máig riasztó a Rákosborzasztóként gúnyolt Rákoskeresztúr-Rákosmente, viszont valóban sokat javult a közlekedése. Őszintén: csepeliként én sem nagyon szívesen keveredek arra. Ellenben rákosi vagy óbudai sem szívesen mászik ki Csepelre.
2023. ápr. 18. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

3. Ha nem késik, igen. :)

De ha esik, ha fúj, ha hó van, már baromi nagy késések vannak, de van hogy kimarad 1-1 járat. Itt élek 23 éve..

A másik; Mivel lassan 100.000 felett (2019-es adat 97E lakos) ember él itt, akik javarészt autóvsl járnak, ezért reggel a közlekedés sajnos nem dugó mentes. Közel van hozzánk az autópálya levezető szakasz és sokan jönnek erre a belváros felé. Keresztúr ilyen szinten zsúfolt reggel és rossz a közlekedés.

A ligeti sorompóról nem is beszélve, ami minden héten elromlik és folyamatos csúszás, késés és várakozás van.

Ha itt laknál a kerületben, esetleg ezeket is tudnád.. :)

2023. ápr. 18. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

4. De egyébként a pontos menetidő Rákoshegy vasútállomás és a Keleti pályaudvar között 18 perc.. ;)

Én minden héten innen megyek.

2023. ápr. 18. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Az egymással való kötözködés mindenkit túlságosan lefoglalt ahhoz, hogy észrevegye, Budapest AGGLOMERÁCIÓJA a kérdés, nem az egyes kerületei.

Kérdező: nézőpont kérdése.

Mi Buda északi agglomerációjában lakunk, szerintem ez a legjobb, de én nyilván ezt szoktam meg. Számomra

- a DNY-i rész az M1/M7 bevezetőjével túl forgalmas és kinézetre is túl sivár azzal a sok logisztikai lerakattal meg nagyáruházzal (még ha praktikus is lehet).

- a DK-i és K-i rész túl messze van Budapest belső részeitől, amit használnom kell

- Pesten az É-i rész közlekedése elég katasztrófa (sokat megyek el a 0-son a váci lehajtónál, és sokszor most is katasztrófának tűnik, pedig úgy tudom, egy ideje már kész vannak ott a tervezett munkálatokkal.

- a 10-es út szintén messze nem bírja el a forgalmat.

A 11-es út legalább Szentendrétől 2 sávos, forgalmas időben is elég jól lehet haladni, ott a HÉV is, és a belváros sincs messze. Ezeken kívül szép is szerintem, és jó kirándulóhelyek is vannak.

2023. ápr. 18. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Én is csak pislogok hogy kerül ide a 17. kerület meg Csepel.

Szerintem közlekedés szempontjából még az M6 vonala vállalható nagyjából, de már lassan az is határeset.

Egyébként nekem Budaörs, Herceghaom, Biatorbágy, Budakeszi, Remeteszőlő, Nagykovácsi vonala tetszik leginkább, de ezek részemről a megfizethetetlen kategória és bejutni mindennap Budapestre sem leányálom. Vonattal még csak-csak (már honnan lehet).

Mi a Dél-nyugati agglomerációban élünk, szerintem ez okés, bár Érd is kiteheti a megtelt táblát, Tárnokon nincs semmi, Ercsiben sok a roma, Ráckeresztúr, Tordas egy kis falu, Martonvásár lepattant és ahhoz képest túlárazott, stb. De a 6-M6 és a vonatközlekedés nagy előny.

2023. ápr. 18. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8. A XVII.kerület hiába pesti kerület, van rész ami konkrétan nem pesthez tartozik. De egyébként is annyira zöld kerület, olyan mintha az ember Pest megyében lenne. (Nem a központra gondolok)
2023. ápr. 18. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Értem. De attól még, hogy van zöldterület, nem agglomerációs település.
2023. ápr. 18. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!