Olyat lehet csinálni hogyha én úgy gondolom hogy az én házam egy őrségi technológiával épült akkor meg pályázok egy olyan felújítást aminek keretében műemléki védettséget kap?
Még, ha 50%-os vissza nem térítendő támogatást is kapsz, akkor is többe lesz neked. Ebből te csak vesztesen fogsz kijönni.
Csak sokan vérszemet kpnak néhány "ingyen" millióra.
Ez olyan, mint azok a családok akik 2,3 millióért vállaltak be 3 csokos gyereket. Mert azok akik 25-30 millióért csinálták ugyan ezt, azok legalább kihasználták ezt a lehetőséget teljes mértékben.
Soha, sehol nem adnak 100 %-ot.
A másik meglepetés, hogy soha, semmit nem adnak előre. Tehát neked kell lenni akármennyi milliónak, megcsinálni a felújítást, és csak utána, akár hónapok múlva kapod meg a támogatást. MÁr ha megkapod.
Nézz csak bele az családok otthonfelújítása támogatás csoportba. Tavaly december 31-én járt le a beadási határidő. Ügyfélkapun beadva 30 nap, postán 60 nap a bírálási idő.
Még mindig van olyan novemberi beadású pályázat, amit még el sem bíráltak.
Akkor szívás, ha valami javítható dolog miatt elutasítanak, mert már nem adhatod be újra kijavítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!