Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakótelepi parkolóból szerinte...

Lakótelepi parkolóból szerinted nem lóg ki egy régebbi felsőkategóriás, vagy luxuskocsi, értéktől függetlenül?

Figyelt kérdés
Talán jobb lehet egy ilyen, mint mondjuk egy hasonló árú, vagy akár jóval drágább új alsóbb kategóriás kocsi, és azt is tudom, hogy már 1M Ft körül vannak itt a négyzetméterárak, tehát nem olcsók a lakások, de az én fejemben ezek akkor is inkább egy jobb helyen lévő, drágább lakáshoz/házhoz illenek inkább.
2023. ápr. 10. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is kilógnak.
Szerintem nem lógnak ki.
7 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max a parkolóból.
2023. ápr. 10. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon mint tudjuk, az fitogtatja a -nem létező- vagyonát aki csóró.

Pl. Minimálbéren van de "villog" az Ipone-jával.

Vagy kizárólag olyan cipőt és ruhát hord, amiről ordít valamelyik közismert márka logója, miközben egy hamburgert sem tud megvenni.

Avagy panelben lakik, de "villog" a BMW-jével.

2023. ápr. 10. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
nem egy prémium autó van egy lakótelepen...minden második az..
2023. ápr. 10. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk elég sok drága max néhány éves autó parkol a lakótelepen, szerintem a kocsik max negyede lehet az a "rohangálós" szakadt kategória, amivel a kertvárosok tele vannak.

Igazából 60M körül van itt egy 2.5 szobás lakás, amellé egyáltalán nem aránytalan egy 10M értékű autó.

Én mondjuk 6 éve 5M-ért vettem a kocsimat, még most is kb annyit ér :))

2023. ápr. 10. 15:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Most konkrétan egy kb. 10-15 éves 5-ös BMW-re gondoltam, azért írtam, hogy értéktől függetlenül, de láttam itt már kb. 40 éves S-osztályú Mercit is. Szerintem aránytalan egy 10 milliós kocsi egy 60 milliós lakáshoz, max a tizede lenne arányos, de most nem (csak) az ár a kérdés.
2023. ápr. 10. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

A 10-15 éves 5-ös BMW az pont nem lóg ki a lakótelepről, igazi telepi "csájozóus" verda.

Meg amugy azt is vedd figyelembe, hogy elég sok hölgy nyújt szolgáltatást a lakótelepi lakásokban, es a vendegek sem 25 eves Focissal, vagy Golffal érkeznek, a "magagerek" pedig jellemzően 60M feletti luxusautókkal járnak.

2023. ápr. 10. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senkit nem érdekel. A helyi lakótelepen annyi autó van, hogy nem a típusokat nézegeted, hanem örülsz h elférsz közöttük. Az autók legalább harmada meg úgyis céges autó.
2023. ápr. 10. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!