Lakótelepi parkolóból szerinted nem lóg ki egy régebbi felsőkategóriás, vagy luxuskocsi, értéktől függetlenül?
Magyarországon mint tudjuk, az fitogtatja a -nem létező- vagyonát aki csóró.
Pl. Minimálbéren van de "villog" az Ipone-jával.
Vagy kizárólag olyan cipőt és ruhát hord, amiről ordít valamelyik közismert márka logója, miközben egy hamburgert sem tud megvenni.
Avagy panelben lakik, de "villog" a BMW-jével.
Nálunk elég sok drága max néhány éves autó parkol a lakótelepen, szerintem a kocsik max negyede lehet az a "rohangálós" szakadt kategória, amivel a kertvárosok tele vannak.
Igazából 60M körül van itt egy 2.5 szobás lakás, amellé egyáltalán nem aránytalan egy 10M értékű autó.
Én mondjuk 6 éve 5M-ért vettem a kocsimat, még most is kb annyit ér :))
A 10-15 éves 5-ös BMW az pont nem lóg ki a lakótelepről, igazi telepi "csájozóus" verda.
Meg amugy azt is vedd figyelembe, hogy elég sok hölgy nyújt szolgáltatást a lakótelepi lakásokban, es a vendegek sem 25 eves Focissal, vagy Golffal érkeznek, a "magagerek" pedig jellemzően 60M feletti luxusautókkal járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!