Nem féltek átnézni olyan luxuskocsikba piroslámpánál, amiben olyan emberek ülnek hogy azt is megbántad hogy átnéztél?
Régebben is láttam ilyen marcóna embereket luxuskocsiban, néha eszembe jutott hogy honnan a fenébe telik ezeknek ilyen kocsira, miből élnek.Eddig nem is nagyon néztem meg őket, de ma mentem a barátnőmmel bevásárolni kocsival, pirosnál mellénk állt egy új fekete Mercedes S500 coupe.Direkt túráztatta a sofőr mondom átnézek kiváncsi vagyok ki ül ilyen kocsiba.
Kicsit előrébb gurultam, és sajnos átnéztem.
Két akkora YETI ült benne kigyúrva , hogy oldalra dőlve ültek hogy elférjenek a kocsiban.Olyan fejszerkezet, hogy őszintén megbántam hogy átnéztem, mert elkezdtek méregetni, hát finoman szólva tele lett a gatya.Elindultunk majd sokáig mellettem jöttek, egyik folyamatosan nézett mérgesen, én akkor már odanézni sem mertem, majd átjött a sávomba és sokáig utánam jöttek.
Ilyen szituációban mit lehet csinálni?
Akinek volt már ilyen, mit szabad ilyenkor csinálni?
Hát én tuti nem néznék be más kocsijába, se luxus se másfajtába.
De egy ilyen helyzetben addig tuti nem mennék magam felé, amíg ezek követnek. Mást nem lehet ilyenkor csinálni. De nem értem, mit gondoltak rólad, lehet rossz helyen voltál rosszkor és valakinek hittek.
Ezen jot rohogtem most xDD nemtudom mibol van nekik valoszinuleg megdolgoztak erte feketen mert tisztan nem igen lehet :D (drog,fegyverkereskedelem,prostik futtatasa svajcban stb van lehetoseg boven). Vagy orokolte kitudja. Hat nemtudom en mar neztem at mas luxus autojaba volt hogy "versenyeztem" is egy lamborginissel nyilvan megkupolt de jot rohogtunk rajta mind2-en. Lehuztam az ablakot azt atkiabaltam hogy dog auto jofele, megkoszonte azt ment mindenki a dolgara. Nem hiszem hogy azert agyonvernenek teged mert atneztel a kocsijukba ne legyel ennyire beszari :D
Ha pedig megis kifogod azt a 1 esetet az 1 milliobol mikor a legagresszivabb legdrogosabb nyomit kifogod az meg nem kovetni fog teged hanem tenyleg elver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!