Távfelügyelet felmondása hűségidő mellett működhet?
15 percet vállalnak az ÁSZF szerint a kiérkezésre, 34 perc volt.
A telefonban arról tájékoztattak, hogy minden rendben.
Kamerán vissza néztem, be se jöttek körbejárni a házat, csak benéztek a kerítés fölött és már mentek is.
Határozott idejű a szerződésem van még év végéig, viszont így értékelhetetlen a szolgáltatás, ezért nem akarok fizetni.
ÁSZF szerint ezek a súlyos szerződés szegések, amik miatt én rendkívüli felmondással élhetek:
Súlyos szerződésszegésnek minősül Szolgáltató részéről, amennyiben:
- a Szolgáltató a Megrendelő részére a Megrendelő erre irányuló és Szolgáltató által kézhez vett legalább 15
napos határidőt tartalmazó felszólítás ellenére a szolgáltatási szerződésben foglaltaktól eltérően nyújtja
szolgáltatását
- a Szolgáltató szándékos vagy súlyosan gondatlan szerződésszegő magatartása folytán a szolgáltatást két
naptári hónap átlagában 7 munkanap, és egybefüggően legalább 240 órát meghaladóan nem nyújtja.
Elektronika Vonala a cég, van valakinek hasonló tapasztalata, sikerült e felmondani?
Van egy felszólításod még írasba, hogy tartsák be a szerződésbe foglaltakat.
Azonkívül, kintről körbenéztek .....van kapu kulcsuk, vagy át kell mászniuk a kerítésen?
Szerződés szerint mit vállalnak? És abban mi van, mi alapján mondható fel a szerződés? Ha ászf-re hivatkozik, akkor simán felmondható.
DE! Az is fontos, hogy milyen riasztód van. Mennyire nehéz átmenni más szolgáltatóhoz?
Valószínű én is megpróbálkoznék egy felszólító levéllel, hogy tartsák be a szerződéses feltételeket, ellenkező esetben szerződést bontasz. 2-3 héttel később simán magamra riasztanám a házat és tesztelném mi történik... Ha jól teljesítenek megnyugodnék, ha nem, akkor ténylegesen szerződést bontanék az általad leírt pontokra hivatkozva. Egyébként én rohadék vagyok, 1-2 havonta direkt tesztelem a szolgáltatást. :D Van a kapuban egy korongjuk, le kell csippantaniuk, amikor ideérnek, látom a naplózásban és kamerán is vissza szoktam nézni mennyire alaposan néznék körül. Havi 6 ezer forint is pénz, nem adom ki a semmire.
Valami eseti gond lehetett, mert ez egy elég korrekt cég. Országosan vállalnak távfelügyeletet, de nem mindehol ők csinálják közvetlenül, hanem sok helyen alvállalkozót vonnak be. A konkrét kiszállási idő nagyban függ attól, hogy hol van az induló állomásuk.
Csak kíváncsiságból, hol volt ez az eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!