Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sok egy hónapra két embernek...

Sok egy hónapra két embernek 8 köbméteres vízfogyasztás?

Figyelt kérdés
Mindketten otthon dolgozunk és otthon főzünk, hetente egyszer kádban fürdünk, naponta zuhanyzunk, mosogatógép nincsen a konyha túl kicsi.

2023. ápr. 4. 02:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem sok. Nem mindenki 2 perc alatt zavarja le a tussolást.
2023. ápr. 4. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mennyire szerettek pacsálni. 200 literes bojlerünk van, én simán kifürdöm heti többször. A férjem meg a megrögzött csapzárogató, cserébe nyáron napi háromszor zuhanyzik minimum. Egy gyerekünk is van, ő még nem sok vizet zavar (hahha), kiskádban fürdik, napi pár liter plusz. Nálunk így fogy havi átlag 7-8 m3. Medencetöltéssel, egyéb kinti pacsálással átlag 9-10. De a legtöbb kinti pacsára a kutat használjuk, így az nem mérvadó.
2023. ápr. 5. 14:49
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, biztos az is hozzá tesz hogx otthonról dolgozunk...mindnekit felpontoztam az első válaszolót kivéve:)
2023. ápr. 7. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Én egyedül nyomok el 9 köbmétert átlagolva, de nekem 1200 nm udvarom van és bizony nem hagyom a füvemet kidögleni. Meg szeretek rendesen fürödni, nem fél perc alatt.
2023. ápr. 8. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

14.

Ott a 9 köbméter meg kevésnek tűnik. Nekem az első udvaron hasonló 40x40 méteres 1600 nm pázsitom van. A hátsó udvar térburkolt de ott is van egy 20x 10 m pázsit. Locsolórendszer nincs alatta, hárman lakunk a házban.

Fürdés tusolás naponta többször is. A tavalyi aszály miatt 14 m3 átlagoltunk. Akár hogy próbáltunk spórolni. Az utcafrontról nem is beszélve ott így is néhány helyen kisárgult a fű.

2023. ápr. 8. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
A mosógépem meg a mosogatógépem takarékos, amúgy is melóhelyen eszem a legtöbbet így mosogatnivaló nem is sok van. Fából csak fenyő van azok meg szárasságtűrőek sose locsoltam őket, a fű meg nem vetett hanem gyári :D az meg mindig jobban bírja a szárasságot, mint a vetett. Az hozzátartozik, hogy a legmélyebb ponton lakom így az összes nedvesség ide szivárog mindenhonnan. Ezek nélkül nálam is meglenne a 14 köbméter.
2023. ápr. 8. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

16os

Csak egy dolgot fűznék hozzá: a vetett fű sokkal jobban bírja a szárazságot, mint ami természetesen nő ki.

2023. ápr. 10. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha 1 ember 4 m3 vizet fogyaszt havonta az rengeteg akkor az pazarolja a vizet.Havonta 1 Fő számára 1m3 víz bőven elég.
2023. jún. 7. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
#18 ha minden másnap fürdik.. minden Karácsony és Húsvét másnap :)
2023. jún. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!