2 személyre havonta 4 m3 vízfogyasztás reális.1 felnőtt 1 gyerek?
egyáltalán nem sok
a barátnőd mennyire büdös?
Én is furcsàllom, hogy ennyit fogyasztanak. Amúgy nem büdös rendes csaj.
Pedig mi sem pazarlunk. tusolok, a gyerkõc is. Egy héten 2 szer mosok. Igaz én folyó víznél mosogatok, õ nem. De nem hiszem, hogy az olyan sokat jelentene.
A vízzel nagyon lehet takarékoskodni,okosan gazdálkodni.
Ettől még nem kell megkoszosodni sem. Nem kell a kádat naponta tele engedni ,annyiszor ahányan ép vagyunk .
A folyó vízben lévő mosogatás emeli a víz számlát,és az energia költséget is .Aki így mosogat az ne kérdezze mennyi a normális,a sok .
Szerintem reális, a másik eset pedig már meglepően kevés, de még megoldhatónak tűnik. Mi a párommal 3 köbmétert fogyasztottunk, kád nem is volt, s igazán nem vagyunk pazarlóak... Ezen még lehetett volna csökkenteni, meg tudok én mosdani 5 liter vízben is rendesen (laktam olyan házban, ahol nem volt fürdőszoba), de egy többperces zuhany jobban esik ;) Persze a kádfürdővel sincs semmi baj, az ember költ kényelmi, élvezeti dolgokra, ez ilyen.
A már említett házhoz kisgyerekkoromban párszáz méterről kellett hozni a vizet kannákban, na az elég takarékos szint volt, bár egyes dolgokra az ásott kút vize is megfelelt. Piszkosak akkor sem voltunk. De attól még nem a személyenként 1 köbméter körüli a normális szint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!