Melyik város fejlettebb gazdaságilag, Győr vagy Székesfehérvár?
Egy kettő hozzászóló nem értette a kérdésem vagy csak nem értem miért írt troll, nem ide illő kommentet. Mégegyszer felteszem a kérdést, melyik fejlettebb?
Nem vagyok kíváncsi a városvezetésre, mert az egy jóval tágabb téma a gazdaságnál, nem vagyok kíváncsi az ilyen troll kommentekre sem.
Arra vagyok kíváncsi hogy összevetve, összegezve melyik rendelkezik nagyobb gazdasági tevékenységgel, szektorral, komolyabb és több gyárral, melyik bonyolít le nagyobb kereskedelmet, exportot-importot stb. Nem vagyok kíváncsi másra.
Én győri vagyok, ő fehérvári, viszont ő nemsokat tud a gazdasági tevékenységeiről, éppen ezért kérdezek olyan embereket, akik egy kicsit is értenek hozzá és lehetőleg fehérváriak.
A további válaszokat előre is köszönöm és remélem értelmes út felé is terelődhet ez a kérdés a válaszokat illetően!
"Nem vagyok kíváncsi a városvezetésre"
Pedig pont Győr egyre szarabb az új polgármester miatt. Bár ezt győriként gondolom te is észrevetted hogy minden megy tönkre itt.
7-es.
Mióta egyetemre járok sajnos rendkívül ritkán vagyok Győrben, mikor a legutóbb voltam kinézetre minden rendben volt mikor egyik ismerősömmel sétágattunk a belvárosban.
Mire gondolsz az alatt, hogy egyre rosszabb ott minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!