Kigyulladhat a sütőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom nagyon hülye,feledékeny, hanyag voltam. Szóval eljöttem úgy éjszakásba, hogy otthon bekapcsolva hagytam az elektromos sütőt. 75 fokra van állítva légkeverésen, pár szelet kenyér és 2 zsömle van csak benne. Fölöslegesen aggódom vagy lehet valami baj belőle holnap reggelig?2023. márc. 8. 19:43
1/3 anonim válasza:
75 foktól nem gyullad be semmi, de betonra szárad amit otthagytál. Ennyi. Az elektromos sütő amúgyis egy zárt doboz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod kicsit így megnyugodtam! Valahogy sejtettem, hogy 75 foktól nem fog semmisem kigyulladni csak nem egy mai darab és ilyenkor bennem van, hogy mivan ha pont akkor lesz vele valami ha nem vagyom otthon.
2023. márc. 8. 19:58
3/3 anonim válasza:
190 C fokon kezd szenesedni a növényi szerves rost. De akkor még csak szenesedik.
A gyulladási hőmérséklet jóval magasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!