Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kigyulladt a konnektorom úgy...

Kigyulladt a konnektorom úgy hogy nem is használom. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A szobámban 2 konnektor van, az egyik eléggé lötyög a falból ezért nem is használom. A fal túloldalán a konyha van szintén 2 konnektorral, a hibás konnektoromnak háttal a hűtő van bedugva, a másikat nem nagyon használjuk, viszont tegnap anyu bedugta ebbe a grillsütőt és ezzel egyidejűleg égett szag kezdett terjengeni a szobámban. A konnektor amit nem használok szerintem kigyulladhatott vagy nem tudom mert iszonyat büdös volt és kormos lett a fal felette. Kihúztuk a grillsütőt a konyhában és elmúlt lassan a szag. Egy áramkörön van a két konnektor vajon? Nem értem miért gyulladt ki a használatlan konnektor de nagyon félek hogy magától meggyullad megint. A biztosítékot egyébként nem csapta le. Átdugtuk máshova a grillsütőt és ott nem volt baj. Aludni sem tudok annyira félek de ha lecsapom a biztosítékot akkor a hűtő leenged.
2019. júl. 27. 02:45
 1/3 Varga Péte4 ***** válasza:
81%
Nyugodtan lehetsz, ha nem használod, nem fog kigyulladni a használatlan konnektor. Érintkezési hiba van a konnektor bekötésénél. Érdemes lenne szakemberrel megnézetni a ezt is, meg a többi konnektort is.
2019. júl. 27. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg fogjuk nézetni csak most hirtelen anyagilag nem igazán fér bele sajnos. Köszönöm a választ.
2019. júl. 27. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

égett szag kezdett terjengeni a szobámban. A konnektor amit nem használok szerintem kigyulladhatott... iszonyat büdös volt és kormos lett a fal felette.

Most még eldönthetitek, hogy villanyszerelőt hívtok, vagy legközelebb már csak tűzoltót.

2019. júl. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!