Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki költözek egyedül nyelvtudás...

Ki költözek egyedül nyelvtudás nélkül külföldre?!

Figyelt kérdés

Sziasztok

25 éves leszek egyedül élek (saját házban) barátnőm nincs (még nem is volt).

Arra gondoltam hogy elhagyom Magyarországot de még Európát is.

Amerikába de leginkább Kanadába szeretnék menni.

Angol nyelvtudásom nincs de társalgási szintem tudok németül.

Bele fáradtam már már mindenbe. Családom nincs se egy rokon akinek kellenék (állami gondozott voltam).

Így külföldön kezdenék új életet. Kanadába nagyon húz a szívem de nem tudom miért.

A házamat el adnám és mennék is utána külföldre. Tudom sok pénz kell hozzá de 6 évvel ezelőtt csak a telek ért 3 millió forintot. Van rajta 2 felújítandó két kis vályogház de ha csak szinte telek árban veszik is meg akkor is kapnák érte 4-5 millió forintot.

Ezt azért írtam le mert lenne egy induló alapom egy idegen országban ahol elég drága az élet.

2023. febr. 28. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Van hazad, mi kell meg? Gondolom felre tudsz tenni.

Nyelvtudas nelkul akarsz becsajozni?

Hogy gondolod h ott jobban boldogulnal? Boldogabb lennel?

Fo a kumminkácio, ezt is sajatisd el, h boldogulj a tobbiemberrel. Legyen csajod, barataid.

2023. márc. 4. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
29%

Miért jön mindenki a csajozással? Előbb-utóbb mindenki talál magának valót a világ végén is akár. 25 évesen meg nehogy már nősülni akarjon. Nagyon okosan teszi, hogy nem köti még le magát.

Ha meg arra vágyik, hogy kimenjen, akkor hajrá. Egyébként gyorstalpaló tanfolyamok kint is vannak, ha annyira sietni akar.

2023. márc. 4. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj, remélem, valaki jobb belátásra bír,és itthon maradsz! Talán lesz egy nő, aki elfogad, és te is tudod fogadni. Egyébként nyelvtudás nélkül mások cselédje lennél, max. takarításra tudnának használni, fizetheted a lakásbérlés díját, elmenne az össze pénzed erre. Nagyon sajnálom, hogy árvaházi gyerek voltál, de ha van egy házad, bármilyen rossz állapotban van, el ne add, mert a semmire fogsz hazajönni, ha egyszer hazajössz,mert a fejem teszem rá, hogy vissza fogsz jönni. Legyen inkább itthon egy jó szakmád, ha éppen házfelújításban gondolkodsz, akkor ha pl. kőműves lennél, még érettségi után is lehet szakmát tanulni, nem tudom, mit végeztél, tehát akkor te magad fel tudnád újítani a házad.A vályogház a legjobb, télen meleg, nyáron hűvös, az emberek menekülnek a városokból vidékre. Inkább tedd rendbe a portát, kezdj el dolgozni, meglátod, fogsz tudni barátokat szerezni, ne add fel!!!!!!
2023. márc. 6. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
A kiköltözzek-et így kell leírni.
2023. márc. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!