Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elzárt gázpalacknál főztem?

Elzárt gázpalacknál főztem?

Figyelt kérdés

Most sem tudom elzárni, viszont eddig azt hittem ki volt nyitva, mert főztem. Kiderült hogy zárva volt, de egy miliméternyit sem tudom elzárni :/. Mit csináljak? Ugye nem robbanhat fel?

Eddig még nem volt ilyen probléma.

2023. febr. 19. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ja persze 9-es, mert te valami okostojás vagy aki mindenhez értesz! Mindenre rá lehet fogni, hogy balesetveszélyes, csak éppen a tűzhely gázégő csapjában dupla lezárás van. Ennyi erővel pl a gázkazánokat, bojlereket is folyton zárogatni kellene ha napközben nincsenek használva. Érdekes, hogy az a sokezer ember mind hülye, csak te vagy egy paranoiás helikopter.
2023. febr. 19. 21:26
 12/17 mindentudó99 ***** válasza:
93%
#9 Marhaságot írsz. Minek kellene zárogatni?
2023. febr. 19. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

9-es, te nagyon ostoba vagy.

Jobb lenne, ha nem szólnál hozzá olyasmihez, amihez lövésed sincsen.

2023. febr. 20. 00:10
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz gond ha ugy marad. Van egy nyomasszabalyzo, vezetek, a gaztuzhely ha nem egy ocska serult valami sosem fog gazt kiengedni. Hazaer a parod es rendbe teszitek. Mi mondjuk az elzaros vonalat kepviseljuk de tenyleg nem sok jelentosege.
2023. febr. 20. 01:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2023. febr. 20. 06:05
 16/17 NTBS ***** válasza:
Nem, főzés után elzártad, és elfelejtetted.
2023. febr. 20. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet tudsz csinálni konvektorral is, várunk!
2023. febr. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!