Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elzárt gázpalacknál főztem?

Elzárt gázpalacknál főztem?

Figyelt kérdés

Most sem tudom elzárni, viszont eddig azt hittem ki volt nyitva, mert főztem. Kiderült hogy zárva volt, de egy miliméternyit sem tudom elzárni :/. Mit csináljak? Ugye nem robbanhat fel?

Eddig még nem volt ilyen probléma.

2023. febr. 19. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Elzárt gázpalackból nem jön gáz, magyarul úgy nem tudtál volna főzni..
2023. febr. 19. 20:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor mi az oka annak, hogy nem tudom elzárni?
2023. febr. 19. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg erősen ki lett nyitva, és ott szorult meg a csap.
2023. febr. 19. 20:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz baj ha ma így marad? Párom holnap jön haza, én nem tudom egyedül ezt megoldani.
2023. febr. 19. 20:36
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem lesz baj, nyugi.
2023. febr. 19. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem lesz baj! Nálam vezetékes gáz van, és jó 10 éve nincs elzárva a tűzhely előtt a csap. Igazából felesleges is folyton zárogatni a palackot szerintem.
2023. febr. 19. 20:42
 7/17 anonim ***** válasza:
7%
Téged sem az eszedért tartanak az tuti. Magát a tűzhelyet zárd el, nem lesz gond, ha nem sérült a vezeték.
2023. febr. 19. 20:49
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Közel 30 évig használtunk palackos tűzhelyet, sosem zártuk el, kivéve palack cserekor. A ház most is áll, senki nem kapott gázmérgezést stb. Egyetlen dolgot kell betartani, előírásoknak megfelelően időnként cserélgetni a tömlőt.
2023. febr. 19. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

6.

Na adjál tanácsot, ha láthatóan ehhez sem értesz!!

A főzés után ugyanis a palackot mindig el kell zárni, mivel robbanásveszélyes.

Tehát vagy a hülyékre hallgatsz és főhír leszel a tvhíradóban, vagy megkéred az egyik szomszédodat, hogy zárja el.

Avagy szólsz a párodnak, hogy vásároljon egy ilyent:

[link]

2023. febr. 19. 20:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom hogy elzárt gázpalacknál nem ég a gáz.. Azért furcsáltam és kérdeztem így, mert még sosem fordult elő, hogy nem tudtam teljesen elzárni. Féltem, hátha ez valami "hiba" lehet.
2023. febr. 19. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!