Elzárt gázpalacknál főztem?
Figyelt kérdés
Most sem tudom elzárni, viszont eddig azt hittem ki volt nyitva, mert főztem. Kiderült hogy zárva volt, de egy miliméternyit sem tudom elzárni :/. Mit csináljak? Ugye nem robbanhat fel?
Eddig még nem volt ilyen probléma.
2023. febr. 19. 20:13
1/17 anonim válasza:
Elzárt gázpalackból nem jön gáz, magyarul úgy nem tudtál volna főzni..
2/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor mi az oka annak, hogy nem tudom elzárni?
2023. febr. 19. 20:28
3/17 anonim válasza:
Valószínűleg erősen ki lett nyitva, és ott szorult meg a csap.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz baj ha ma így marad? Párom holnap jön haza, én nem tudom egyedül ezt megoldani.
2023. febr. 19. 20:36
6/17 anonim válasza:
Nem lesz baj! Nálam vezetékes gáz van, és jó 10 éve nincs elzárva a tűzhely előtt a csap. Igazából felesleges is folyton zárogatni a palackot szerintem.
7/17 anonim válasza:
Téged sem az eszedért tartanak az tuti. Magát a tűzhelyet zárd el, nem lesz gond, ha nem sérült a vezeték.
8/17 anonim válasza:
Közel 30 évig használtunk palackos tűzhelyet, sosem zártuk el, kivéve palack cserekor. A ház most is áll, senki nem kapott gázmérgezést stb. Egyetlen dolgot kell betartani, előírásoknak megfelelően időnként cserélgetni a tömlőt.
9/17 anonim válasza:
6.
Na adjál tanácsot, ha láthatóan ehhez sem értesz!!
A főzés után ugyanis a palackot mindig el kell zárni, mivel robbanásveszélyes.
Tehát vagy a hülyékre hallgatsz és főhír leszel a tvhíradóban, vagy megkéred az egyik szomszédodat, hogy zárja el.
Avagy szólsz a párodnak, hogy vásároljon egy ilyent:
10/17 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom hogy elzárt gázpalacknál nem ég a gáz.. Azért furcsáltam és kérdeztem így, mert még sosem fordult elő, hogy nem tudtam teljesen elzárni. Féltem, hátha ez valami "hiba" lehet.
2023. febr. 19. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!