Hogyan lehetnék magántanuló?
Úgy értem milyen indok kell hogy az lehessek?
Nagyon gyenge az immunrendszerem, és kb. Folyamatosan beteg vagyok, így nagyon sokat hiányzom az iskolából, a tanáraim is szóltak már, de nem tudok mit csinálni, betegen csak nem mehetek iskolába..
Így arra gondoltam megbeszélem a szüleimmel a magántanulást, megvannak a körülmények hozzá, és sokkal könnyebben menne a tanulás itthon.
És anyukám viszont obrustiv tüdőbeteg, copd, és elkéne neki itthon a segítség, egyedül nem nagyon bír vásárolni, takarítani, főzni stb. Mert mindig befullad, fájnak az ízületei, meg ilyenek, szóval így tudnék neki segíteni is..
Légyszi segítsetek, milyen kérelmet küldjünk az igazgatónak?
Szóval két lehetőség van
1, lusta vagy korán kelni
2, nem bírod a feszültséget, a emberek közelségét , hogy a tanárok megalaznak stb
Ezért ki akarnád húzni magadat a kellemetlenségből. ? 🤣
Az lyenekbol lesz később a goldigger , aki dolgozni nem akar csak majd a férfi tartsa el. Neki csak otthon keljen lubickolni a medencében.
Kedves 3,
fiú vagyok és magántanuló.
Legyek őszinte?
Csak a hozzád hasonló robotok gondolják úgy, hogy nem érdemes kihúzni magad ebből a sz*pásból. Fél évente tanulok 1 hetet, meg max. néha megírok egy dolgozatot, hogy vizsgázni sem kelljen az adott tárgyból.
Igen, lusta vagyok korán kelni és igen, nem vagyok hajlandó a többségében degenerált osztálytársaimat és a kiégett, megkeseredett tanárok fejét elviselni nap mint nap.
Hozzátenném, munkalehetőségem van és heti 3 nap munkával majdnem 2x-esét keresem a tanári fizetésnek, ami elég elkeserítő, főleg, hogy 16 vagyok.
Én is sokat voltam beteg, most szinte egyáltalán nem és ami a legfontosabb, hogy jól érzem magam.
Kérdező!
Ezek az indokok bőven elegendőek. Jól kell megfogalmazni és biztos megadják. Technikum, vagy gimi?
Gimiben az oktatási hivatalnak kell beadni ügyfélkapunk keresztül, a technikumoknál meg az igazgatónak.
Életem eddigi legjobb döntése volt itthonmaradni és még csak majd most jön a java (jogosítvány lehetősége stb.).
Sokkal több időt tudok fordítani a saját erősségeim, képességeim fejlesztésére, ellenben azzal, ha minden hétköznapomat ott tölteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!