Halk tévé áthallatszik vajon?
Az tévétől függ, hogy milyen hangos az 5-ös. Az enyém (Samsung) pl. 15-ösön olyasmi, mint a normál beszélgetés hangja.
Mikor panelben laktam, akkor ennél halkabb hang is áthallatszott éjszakai csendben. Nem zavaróan, csak halk mormolásként. Nem jutott eszembe szólni a szomszédnak, mert hát ez a panel szépsége... Mindenki életéhez tartoznak hangok, egy bizonyos határon alul ezt tolerálni kell a szomszédoknak.
ne menj sehova, hallgasd ahogy eddig. Ha kérdezősködsz, akkor kiszabadul a szellem a palackból, és te leszel a feketeseggű..
Kell egy bűnbak akit büntetlenül lehet csesztetni.
Éjszaka azért máshogy terjednek a hangok,valamennyi biztos áthallatszik,de sok függ a szobák elhelyezkedésétől is.
Kérdés mennyire zavaró,én is hallottam mindig az alattam levő tévéjét mindig amikor panelban laktam ,nem zavart.Nem hiszem hogy egy halk tévé annyira zavaró lenne.
Most téglában lakok amikor a szomszéd a házimoziját beinditja k.zavaró.A tévé saját hangja nem annyira gáz.
Mondjuk lehet használni fejhallgatót is.
Kicsit gáz azért hogy órákig megy a tévé miután elalszol.
Menj át a szomszédhoz!
-Kedves szomszéd! Nem zavarja a halk tévézésem esténként?
-De, már akartam szólni, hogy kicsit halkabban...
-TESSÉK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!