A legtöbb magyar miért fűti fel télen a lakását/házát vulkánra?
25-30 fokok vannak a legtöbb házban. De 25 legalább. Még nagyon szegény vidékeken is.
Holott még ülő tevékenység esetén is elég 21-22 fok, úgy hogy EGÉSZ NAP ülsz a szobában. Aludni meg egyenesen 18-19 fokot mondanak ideálisnak a
szakemberek.
Ez milyen magyar mánia, agyonfűteni az ingatlanokat?
Tehát te ismered a legtöbb magyart.
Haladjunk.
Viktorunk megmondta, hogy itt senki nem fog megfagyni. Már az is baj, ha meleg van?
Viccet félretéve, egészen biztos, hogy nem a 25-30 fok az átlagos. Meg miért bánt téged, ha valaki nem kabátban akar otthon ülni, és melegebbre fűt, ha megteheti?
Nálunk napközben 22.5, este 23 fok van. Kövezz meg, de szeretem a meleget.
A lakás kb semmit nem fogyaszt hogy ezt elérje, 90nm évi 100e alatt van a fűtésszámlánk
2: Itt is ilyen rendszer van, nappal fűtök, 22-23 fokot csinálok, reggelre lemegy 20 ig. Olyan 18-19 körül gyújtok be.
Ha később gyújtok be, akkor 20-21 fok lesz csak. Szépen lehet vele játszani.
Nem igaz hogy csak nagyon lehet vele fűteni.
Mi okból jártál legtöbb magyar házában? Még a népszámlálást is többen csinálták online szerintem...
Nálunk nappal max 20.5 fok van, éjszaka 18... (ma mondjuk alatta volt mikor reggel felkapcsoltam a termosztátot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!