Budapesten kívül melyik magyar városba érdemes elköltözni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 16:37
1/7 anonim válasza:
Az attól is függ mik a főbb szempontok. Így csak tippelni tudok. Győr, Szeged, Debrecen.
2/7 A kérdező kommentje:
Pl. Legyen szép,nyugodt a város! Mert pl. Pest elég zajos! És persze munkalehetőség! De amiket írtál nagyon jók :)
2022. máj. 22. 19:13
3/7 anonim válasza:
Debrecenbe ne! :) Oda költöztem észak Magyarországról a jobb élet reményében. Semmivel sem volt jobb megélhetési szempontból. Drágák az albik, kevés munkalehetőség,kevés fizetés. Viszont gyonyoru város,viszonylag csendes,és könnyen bele tud szeretni az ember. Viszont megélni dimenziokkal nehezebb mint Budapesten vagy Győrben. Úgyhogy inkább Győrbe mennek,ha most kene választanom.
4/7 anonim válasza:
Én Szegeden születtem (külváros) és Budán lakom most. Mindkettő várost nagyon szeretem. Ha nem bírod Budapestet, akkor Szeged nagyon jó szerintem. De Győr és Debrecen is persze
5/7 anonim válasza:
Győr egy nagy kupac… egy átlag ember semmivel sem keres jobban itt mint máshol. jó cégekhez bekerülni meg protekció nélkül nem fogsz. albikról ne is beszéljünk. vagy nagyon drága vagy egy patkánylyuk.
6/7 anonim válasza:
Budaörs, Biatorbágy, Gödöllő :D
De ha nem Pest megyében, akkor Győr, Székesfehérvár
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segítségét :)
2022. máj. 25. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!