Ezt így be lehet jegyezni?
Van a nevemen egy telek. Erre építettünk egy gyorsszerkezetes szoba konyhás házat. Egy tégla ház van rá tervezve, de anyagiak hiányában annak nem tudtunk még nekiállni, ezért valasztottuk a gyorszerkezetet, amit magunk készítettünk. Sos költöznünk kellett, muszaj volt.
Ide van közmű, tv internet, minden is bevezetve, használva.
Viszont mivel ilyen kicsi ház, lakhatási engedély ugye nincs rá. Majd egyszer ha meg lesz a nagy...
Az utcánk olyan, hogy a város kertvárosi reszében igazábol, mellettünk is házak, megis csak helyrajzi szamunk van, nem házszámunk.
Jelen pillanatban anyáékhoz vagyunk bejelentve állandóra, de szeretnénk mostmár ide átjelentkezni.
Így, hogy nincs lakhatásink, illetve hrsz-unk van csak, megtehetjük? Vagy ennek mi a feltétele?
Ha ez 1 telek akkor számozva is van nem csak helyrajzi számmal van ellátva .
Nézd meg hogy jönnek a ház számok sorban,kiderül hogy tiéd hányas lehet.
Mondhatod ahol laktok az felvonulási épület,kell az épitkezéshez.
1!
Nem találgatni szeretnék, válaszra várok...
2!
A tőlünk balra eső épületnek van házszáma. Ezen egy tavaly épült lakopark van. Viszont nekünk és a tőlünk jobbra eső teleknek, ahol most építkeznek, csak helyrajzi szám van.
Vagy csak azzal is ki lennék segitve, ha tartózkodasi helynek be lehetne írni.
Az önkormányzat csak a használatbavételi engedélyre ad ki házszámot. Ilyen kuszliknál fogalmam sincs.
A biztos erre az építményre nem kaptok használatba vételi engedélyt.
A helyi önkormányzat szabályai az irányadóak, ott helyben kell megkérdezned!
A mi településünkön a külterületi szántó 20 m2-es gazdasági épületébe is be lehet állandóra jelentkezni, rokonom is így lakik, helyrajzi számon.
Másutt meg mások a szabályok és nem engedik.
Szóval, egyetlen megoldás, kérdezd meg a lakhelyeden!
4!
Ha hiszed ha nem, ezzel én risztaban vagyok, hogs erre nem lesz hasznalatba vetelink. Nem is ez volt a kérdés.
Sokan szeretnének ilyen kuszlikban lakni amúgy mint mi, nem leszólni kellene....oké, nem egy hatalmas, de legalabb full extrás.
5!
Köszönöm valaszod!
Akkor utána járok. Azt hittem ez egységes.
7-8!
Gondolom jartatok már nálunk, hogy így ítélkeztek...
Igen, full extrás. Lehet még ti is megirigyelnétek, sőt, ezen válaszotok utan biztos vagyok benne.
Valóban, nem lehet bejegyeztetni. Mivel nincs tervrajza, epítési engedélye. És ez nem hinném hogy elég ok arra, hogy kizárja a kettő egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!