Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Reggel óta iszonyatos szag van a hálószobában. Olyan szag van, mintha 21 munkás használta volna konditeremnek. Kinyitottuk az ablakot, addig gyengült, utána visszajött. Arra is gondoltam hogy lehet a macska bejött és rápisilt a szőnyegre (pedig szobatiszta). Ezzel az a baj hogy egész nap bent se volt a macska a lakásban. Tegnap este nem volt ilyen szag. Szúrós, kellemetken, tolakodó. Mi állhat a háttérben? Mit tehetünk ellene?2023. jan. 23. 23:35
1/8 anonim válasza:
Valami kiborult a szőnyegre, egèr vagy valami teteme van a szekrény mögött, vagy kaja maradék van valahol. Nézz alaoposan körbe
3/8 anonim válasza:
Döglött állat szaga nem hirtelen jön, hanem napok alatt alakul ki.
De egy elgurult párizsi pl nagyon gyorsan tud büdös lenni, ha a szobában meleg van.
Macska nem szeret szőnyegre pisilni, mert nem tudja "betakarni", plusz, ha hím, akkor a lapos hely nem vonzó egy kandúrnak.
4/8 A kérdező kommentje:
A szobában nem szoktunk enni. Egyébként enyhült a szag, de édesapám állítása szerint még mindig jelen van (nem érzek semmit).
2023. jan. 25. 07:19
5/8 anonim válasza:
Akkor te meg koronavírusos vagy.
6/8 anonim válasza:
Kiomlott sor tud nagyon budos lenni par napig.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem fogyaszt sört édesapám, fáj tőle a feje.
2023. jan. 26. 12:18
8/8 anonim válasza:
Hello, rájöttetek, mitől lehetett ? (én még nem szóltam hozzá, csak most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!