Mosogató alatt víz?
Figyelt kérdés
Mostanában véletlenül vettem észre, hogy mosogatás után kicsit nedves a mosogatószekrény. De nem folyik semmi.
Folyattam fél óráig a csapot, bebújtam oda, és sehol sem csepeg, sem a szifon, sem a flexibilis csövek, se a mosogató, semmi. De néha meg mégis egy nagy mosogatás után van egy ki víz ott, annyira minimális, hogy pl egy papírzsepivel ha feltörlöm épp hogy nedves lesz
Nem tudom mióta van így, régebben nem néztem, csak mostanában egyszer valahogy észrevettem és azóta minde nap nézem. Ez mitől lehet?
2023. jan. 17. 17:21
1/2 anonim válasza:
A mosogató aljára kicsapódik a pára,onnan meg le .
2/2 A kérdező kommentje:
Ilyen van? Erre nem is gondoltam.
2023. jan. 18. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!