Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet szövetkabátba bélést...

Lehet szövetkabátba bélést varrni?

Figyelt kérdés
Van egy térdig érő szövetkabátom, amit nagyon szeretek,csak nem elég meleg... Arra gondoltam, feldobom, vmi színes pamutanyaggal. Bele lehet varratni? Nem látszik kívülről a varrás?
2010. okt. 2. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Varrathatsz bele még egy bélést is,a varrás nem látszik kívülről. De okosabb,hogyha nem belevarratod,hanem begombolható bélést tetetsz bele. Ha nincs olyan hideg,akkor csak ki kell gombolnod a kabátból.Ez sem látszik kívülről.
2010. okt. 2. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:

huu, köszi, ez eszembe sem jutott volna:) Csak még egy kérdés:ha varrni szeretném a bélést ugyan oda kell varrni ahol az eredeti bélés van? Mármint annak a varrásvonalára, hogy ne látszódjon?

Nem tudom normálisabban megfogalmazni, késő van:)

2010. okt. 2. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan oda varrd,ahol a bélés széle van.
2010. okt. 2. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. okt. 2. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem bízd a dolgot varrónőre, mivel a bélést is ki kell szabni úgy mint egy kabátot vagy blézert.

2010. okt. 3. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha elég ügyes vagy,akkor a bélést te is kitudod szabni a kabát mintájára. Nem nagy ördöngősség.
2010. okt. 3. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!