Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A film elején a kínai adventi...

A film elején a kínai adventi koszorú azért okoz tüzet, mert az ötödik gyertyát levették róla? Vagy ha rajta marad az összes gyertya, akkor is ez történt volna? Link alább

Figyelt kérdés

[link]

Zárlat keletkezett?

Tudom, megragadtam a lényeget, de érdekelne tűzvédelmi szempontból.

2022. dec. 26. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rajtamarad, akkor is. Mint a végén.
2022. dec. 26. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Valóban.

Le tudnád írni, hogy egy ilyen elektromos tűz hogyan kenguruk keletkezik pontosan?

2022. dec. 26. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Felmelegszik a foglalat, vagy vezeték. A hő meggyújtja a kábel szigetelését és a környező éghető dolgokat.
2022. dec. 26. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
És ez előfordulhat boltban (nem Kínai piacon) vett dolgokkal is? Illetve úgy kérdezem, hogy mi a gond a kínai cuccokkal, ami miatt gyakran elektromos tüzet okoznak?
2022. dec. 27. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Pl. spórolnak a vezeték vastagságán. A boltokban csak bevizsgált termékek lehetnek. Amin látod a CE jelet.

[link]

2022. dec. 27. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, és egy laikusnak hogy kell egy elektromos tüzet eloltani? (úgy értem, amíg ki nem jönnek a tűzoltók)
2022. dec. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!