Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet-e még normál méretű...

Lehet-e még normál méretű evőkanalat kapni, és hol, és miért nem?

Figyelt kérdés

Különálló, 5-6 db kanalat szeretnék venni már egy ideje, de csak vacak, lapos, kisebb űrméretű kanalakat találok mind webshopon, mind boltban.

Újabban nem gyártanak rendes kanalat? Nezabáljannyit kanalak vannak csak! Akkora az űrmértékük, mint a régi teáskanálnak!

Mi van ezzekkel?! Krvára nem akarok szettet venni, bőven van itthon villa, kanál.

#kanál #evőkanál #Leveseskanál
2022. dec. 23. 23:18
A kérdező szavazást indított:
Észrevettem én is , hogy kisebbek!
Nem kisebbek, csak nem jó helyen keresel.
Ne zabálj annyit, egyél tovabbra is kisebb kanállal!
17 szavazat
1 2
 1/19 anonim válasza:
27%
Én mostanában bögre szerűből eszem a levest és kiiszom, csak a sűrű részt kanalazom :D
2022. dec. 23. 23:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Mi is ilyeen ramen tálakból. :) Különféléket vettünk, ki-ki amilyen tetszik neki, olyat, és már nem szettezünk. :) Mindkettőnknek kedvenc tányérjai vannak csak, 2-3 db. Laposból is különféle. Jobban is esik az étel.
2022. dec. 24. 01:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Vónaje oan kedves leírni, áki a második válaszra szavazott, hogy hun keressem a jóú kányálát? A jó Isten ágya mög éte!
2022. dec. 24. 01:19
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, én valahogy rühhelem azakot a hatalmas nagy kanalakat amik nekünk vannak itthon, nincs is akkora szám hogy bele férjen, én a kissebb nagykanalakat szeretem nem ezeket az óriásiakat, de biztos lehet kapno valahol még őket
2022. dec. 24. 01:23
 5/19 A kérdező kommentje:
4-es, neeem, nem arra a naaaagy kanálra gondoltam! Normalra! És mostmár a nyelük is egyre rövidebb! Nézd csak meg! Mittudomén, par éve tűntek el a szemem elől a különállóan is vásárolható normál meretű kanalak! Szettben van normalis, de már csak ilyeeeen 48 db-os mindenvanbenne szettekben látok csak normális méretű evőkanalat! Most ha jarsz valahol ahol konyhai cuccok, nézd meg magad, ezek eltűntek! Lapos, rövid nyelű vacakok vannak! Vagy tenyleg nekem nem volt szerencsém?!
2022. dec. 24. 01:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Teszkóba van, de nem onlány.
2022. dec. 24. 01:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Piacon próbálkozz!

Én is ott vettem egyszer 3 normálisan nagy evőkanalat. Azért csak hármat, mert az árusnak nem volt több. :-)))

2022. dec. 24. 02:00
 8/19 A kérdező kommentje:

6,7 köszönöm a tippeket! Legutóbb a komaromi tescoban kerestem, megint a lapos szrk voltak.

De fél éve kb nezem mindenhol már ahova eljutok, de mindig! Egy kisvarosban egyik nap az összes olyan üzletbe bementem, haztartási, hipermarket, kínai, -sehunsemmi!

Na piacon meg próbálnom kell, tavaly láttam igaz de az a két db olyan karcos volt, hogy nem tudtam volna elvonatkoztatni a protkóktól hidaktól vagx mi a szrtól karcos, belül egy kanál??, fertőtlenítés ide vagy oda, na az nem kellett.

Nem vagyok finnyás különben, ha fertőtlenítem, akkor az oké. Meg hát az étterembe sem a sajat kanálkammal ülök be. :)

2022. dec. 24. 02:09
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

Mindenből kispórolják már az anyagot. A dolgok kisebbek, könnyebbek, vékonyabbak, törékenyebbek lesznek. Gyakran túlzott műanyaghasználattal párosítva. Nulla strapabíróság, masszívság cserébe csili-vili design a szemetesládának mert rövidesen odakerül minden, olyan hamar tönkremegy. Kész szemétgyár ami megy világszinten...

Sajnos ez már mindenre igaz!

2022. dec. 24. 02:17
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Ja hát Komáromnak már fele vietnámi, jóhogy nem árulnak rendes kanalat. Ezeknek?
2022. dec. 24. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!