Lehet-e még normál méretű evőkanalat kapni, és hol, és miért nem?
Különálló, 5-6 db kanalat szeretnék venni már egy ideje, de csak vacak, lapos, kisebb űrméretű kanalakat találok mind webshopon, mind boltban.
Újabban nem gyártanak rendes kanalat? Nezabáljannyit kanalak vannak csak! Akkora az űrmértékük, mint a régi teáskanálnak!
Mi van ezzekkel?! Krvára nem akarok szettet venni, bőven van itthon villa, kanál.
Piacon próbálkozz!
Én is ott vettem egyszer 3 normálisan nagy evőkanalat. Azért csak hármat, mert az árusnak nem volt több. :-)))
6,7 köszönöm a tippeket! Legutóbb a komaromi tescoban kerestem, megint a lapos szrk voltak.
De fél éve kb nezem mindenhol már ahova eljutok, de mindig! Egy kisvarosban egyik nap az összes olyan üzletbe bementem, haztartási, hipermarket, kínai, -sehunsemmi!
Na piacon meg próbálnom kell, tavaly láttam igaz de az a két db olyan karcos volt, hogy nem tudtam volna elvonatkoztatni a protkóktól hidaktól vagx mi a szrtól karcos, belül egy kanál??, fertőtlenítés ide vagy oda, na az nem kellett.
Nem vagyok finnyás különben, ha fertőtlenítem, akkor az oké. Meg hát az étterembe sem a sajat kanálkammal ülök be. :)
Mindenből kispórolják már az anyagot. A dolgok kisebbek, könnyebbek, vékonyabbak, törékenyebbek lesznek. Gyakran túlzott műanyaghasználattal párosítva. Nulla strapabíróság, masszívság cserébe csili-vili design a szemetesládának mert rövidesen odakerül minden, olyan hamar tönkremegy. Kész szemétgyár ami megy világszinten...
Sajnos ez már mindenre igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!