Duguláselhárítás mennyibe szokott kerülni? 2022. Társasház. Szombathely.
Nem én lakom ott egyébként, ahol a dugulás van.
Ennyit tudok: konyhában van a dugulás.
Hol kell megnézni, hogy mekkora az átmérő? A mosogató lefolyójának az átmérője kell?
Mi az a Woma?
A hosszúságot honnantól meddig kell mérni?
Ha a szomszédos lakásban mosogatnak és az adott lakásban akkor is szörcsög a mosogató medence, akkor az mire utal?
Mi mennyi idő? A duguláselhárítás? Ezt nem tudom, honnan tudhatnám.
Kiszállási díjjal együtt úgy kb 10.000 Ft-tól indul, és kb 30.000 Ft-ig tarthat, attól (is) függően, hogy mennyire makacs a dugulás, mennyi időbe telik neki elhárítani, stb.
Csak referenciaként, nálunk nem rég járt szaki. Hasonlóan konyhai dugulás, illetve túloldalt fürdőben mosdókagyló, ha ott folyt a víz, akkor szörcsög a konyhába, mindkettő nagyon nehezen folyt le. Nálunk 25.000 Ft-ot kért. De vedd figyelemben, hogy mi falun vagyunk, bő félóra volt oda és vissza az út, és elszenvedett vele egy órát.(normál esetben 15-20 perc alatt meg van)
Ugye abból hogy "társasház" még nem derül ki,hogy a konyhában van a dugulás. Lehetne az épület alatt is. Ahová már nem elég a csőgörèny hanem woma+ szippantó kell.
Ezért kell értelmesen fogalmazni.
Elsőre és nem csepegtetni az információt!
Ha a szomszédos lakásban mosogatnak és ez nálad is jelentkezik akkor valószínűleg a társasházi közös vezeték hibájából ered.
Mindegy, mikor, de ha már úgyis ébren vagy... ;)
Aki nálad volt, biztosan megvan a száma. Legalábbis így gondoltam.
Ha így van, kérlek, írd meg, akár pü-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!