Hogy tudom megállapítani, hogy mi veri le a Fi relét? Végső megoldásként ki lehet iktatni?
Figyelt kérdés
Szeptemberben és most is valami leverte a Fi relét és ilyenkor sajnos le kell menni mert megszűnik a házzal minden összeköttetés, fűtés stb. mivel nem lakunk életvitel szerűen ott, de sűrűn járunk és nem szeretném ha elfagyna, hűtő leolvadna stb.2022. dec. 12. 19:37
21/27 anonim válasza:
Ez biztos, hogy leverné mindkét relét? Nem úgy van, mint a sorba kötött automatáknál, hogy az egyik érzékenyebb általában, és csak az old le, a másik meg nem, mert addigra megszűnik a túláram, mire az is felizgulna?
22/27 anonim válasza:
Á, nem jó ez így, mert a megfelelő nullavezetőt is be kéne kötni az ideiglenes FI-relébe, az meg már alighanem túlmegy egy műkedvelő képességein.
23/27 A kérdező kommentje:
hali nem akarok cserélgetni, nem mintha nem tudnám megoldani ha nagyon akarom, de nem foglalkozom vele mert mivel nem vagyok villanyszerelő nekem biztos sokkal tovább tartana. Főleg ha 20x ki kell cserélni mire rájövök. Milyen fi relével tegyek egy utolsó próbát téve mielőtt kiköttetem, ami kevésbé érzékeny ha van ilyen? melyik értéken és melyik irányba változtassak. én megveszem és megkérem a villanyszerelőt hogy cserélje ki. Mint íram most 30mA 25A AC típusú van. Vegyek egy 40A-t vagy 100mA?
2023. márc. 10. 19:22
24/27 anonim válasza:
Ha elhatároztad, hogy kikötteted, én biztosan nem válaszolok már semmilyen kérdésedre.
25/27 A kérdező kommentje:
akkor kössz a semmit. de azért próbálj meg mondatokat értelmezni, "Milyen fi relével tegyek egy utolsó próbát téve mielőtt kiköttetem.." értelemszerűen azt jelenti, hogy ha azzal rendben lenne akkor nem köttetném ki.
Amúgy két hónapig nem voltam itthon és nem volt gond, szóval lehet hogy megolddottam.
2023. máj. 14. 15:34
26/27 anonim válasza:
Ezt épp neked is ajánlhatom: "próbálj meg mondatokat értelmezni" Miután értelemszerűen azt jelenti, amit írtam, hogy akkor, ha elhatároztad, hogy kikötteted...
27/27 A kérdező kommentje:
Akkor leírom az értlmezését a mondatomnak. A "milyen fi relével tegyek egy utolsó próbát mielőtt kiköttetem" azt jelenti, hogy kipróbálok egy másik fi relét, ami ha bejön és nem csapja le akkor érelemszerű, hogy nem kötöm ki. Erre kerestem a választ.
2023. aug. 10. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!