Miert nem erzekeli az indukcios fozolap a palacsintasutot? Kerl.k segitsete.?
Kerlek segitsetek
Most szereltuk be a fozolap-suto szettet
Ha valakinek hasonlo van, miert nem erzekeli a palacsintasutot?
Atmero szerint arra a reszre teszem, ahova kell, de ugye nincs benne tobb liter viz
Akinek ugyanilyen van, ami nem a “korrozsas” indukcios fozolapja, az tudna segiteni?
Total el vagyok szomorodva
Normal palacsintasuto, amit meg a tescoban vettem, de nem kifejezett indukcioshoz valo :( nincs megfelelo sulya szerintem es azert nem kapcsol be
Valaki segitsen :(
Én úgy tudom, hogy az indukcióshoz csak vas vagy acél edény jó vagyis ami mágnesezhető, a palacsinatsütő víszont alumínium szok lenni, tehát anyagában nem oké.
"de nem kifejezett indukcioshoz valo :("
Akkor azért nem működik.
Egyszerüen meg tudod nézni, hogy alkalmas-e indukcióra, ha ráteszel egy mágnest és rajta marad, akkor jó, ha a mágnes leesik, akkor nem.
Az induklcióshoz nem súly kell, hanem vas/acél mag.
A belinkelt palacsintasütö majdnem biztos, hogy alumínium és azért nem nüködik vele.
nincs egy mágnesed?
Rátapad?
Ez tuti, hogy nem jó indukcióshoz. Legalább 3x ennyibe kerül egy indukcióshoz való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!