Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Flanel ágynemű huzattal...

Flanel ágynemű huzattal tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Még sosem volt, igazából a mintája tetszik, ezért gondoltam kipróbálom, de előbb meghallgatnék pár véleményt.

Jók vagy inkább hanyagolni kellene?

Bírják a mosást? Nem néz ki pár használat után úgy, mintha egy régi elnyűtt darab lenne?

Minden érdekel.

2022. dec. 4. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Melegebb a normal anyagnal, mert mint a flanel ingek, minimálisan bolyhosak.

Mit bír, az attól függ milyen. Van belőle vacak, szinte átlatszó, olcsón, de van draga, normál vastagsagú, jó minőségű. Nekem van 20 éves, olyan békebeli, csak télen van elővéve, máig is jól bírja. Ellenben a yisk ben nem rég láttam, szinte szita szerű, és nagyon vékony.

2022. dec. 4. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 A Jysk-ben kapható flanel huzatok tényleg elég silányak, nekem is volt onnan vett, de egy szezon után már olyan volt, mintha 10 éve használnám. Meglepő módon a Lidl-ben szezonálisan kapható huzatok nagyon jó minőségűek, nem bolyhosodnak ki, nem deformálódnak el, nem eresztik a színüket és nagyon barátságos az áruk is.(ugyanez igaz a lepedőikre is)

Én télen nagyon szeretem a flanel huzatokat, mert melegek és puhák, nagyon kellemes bennük aludni.

2022. dec. 4. 08:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor beruházók egyre én is, megpróbálok jól választani ☺️
2022. dec. 4. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Télen szeretem. Nyáron nem használom, ahhoz túl meleg.
2022. dec. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!