Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A JYSK paplanjairól van...

A JYSK paplanjairól van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Jysk természetes töltetű paplanokat szeretnék vásárolni. Szívesen vennék róluk tapasztalatokat.

Köszönöm.

2018. nov. 22. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

A Jisk-ről nincs, de; Pontosan mi a töltet? Lehet pehely, gyapjú, pamut.

A toll olcsó és kevésbé jó. A pehely drágább jóval, és még itt is van % arányban, hogy mennyi a pehely és toll aránya. Ugyanakkor fontos sztem a huzat anyag, hogy pamut legyen. ha a tollat, de főképpen a pehely töltetűt mosni akarod, ahhoz spec tisztítószer kell, mert a mosószerek rárakódnak a szálakra és hajlamos összetapasztani, és csökken a szigetelő hatása.

2018. nov. 22. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem.
2018. nov. 22. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az olcsóbb fajta jyskes microfiber paplanjaink vannak. Nagyon szeretjük őket. Kisfiam most szokik le épp a pelusról, vannak balesrtek. Van hogy hetente kimosom +szárítógépezem, nem csomósodik. Jó meleg. Ami fontos, amit en szeretek benne a férjem nem, hogy olyan könnyű, és nem "omlik rá" az emberre.
2018. nov. 22. 23:14
 4/5 A kérdező kommentje:

1

Pehelytöltetűt vennék,tűzöttet, maximum 20%tollarányút, pamut huzattal.

2018. nov. 23. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:

2

Köszönöm.

3

A szintetikusakat nem szeretem, egyszerűen nem szellőznek. Éppen ezért keresek pehely töltetűeket,de láttam 90.000ft-os áron is, ezért érdekel, hogy az olcsóbb megoldások is olyan jók-e.

2018. nov. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!