Dunaújvárosban miért sokkal olcsóbbak a lakások mint máshol? Minimum 5-6 milliós különbségek vannak...
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 21:20
11/31 A kérdező kommentje:
Függönyömön fekete foltok vannak,amik eddig még soha. Vaspor?!
2023. jan. 7. 19:01
13/31 A kérdező kommentje:
Ne màr!;(
2023. jan. 7. 22:21
15/31 anonim válasza:
Aláírást kellene gyűjteni: a munkahelyek miatt ha bezáratni nem is, de valami szűrőt nem lehetne szerelni a vasmű kéményeire?
16/31 anonim válasza:
15: Az megtörtént évekkel ezelőtt. Az EU már régóta kötelezi is a szűrők feltételét és itthon így illegális szűrők nélkül üzemelni. Amikor nem voltak hajlandók felrakni akkor kiment ezer meg egy újság megkérdezni, hogy miért nem. Tudod erre mi volt a vasmű válasza? Mert olcsóbb a sok-sok büntetés mint a szűrő.
17/31 A kérdező kommentje:
14#16
Költözés sem megy egyik pillanatról a másikra! :) Jelenleg még annyiért sem tudom eladni a lakást, amennyiért vettem. + Amit ráköltöttem.
2023. jan. 8. 17:06
19/31 A kérdező kommentje:
Te is mennél?
Mióta élsz itt?
2023. jan. 8. 22:19
20/31 anonim válasza:
2019 óta. Mennék de nincs miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!