Más is spórol így a wc papírral?
Én ezt eddig is így csináltam már vagy 10 éve. A wc-n megtörlöm maximum 3-szor kettőbe hajtott papírral (összesen 6 papírszeletet használok el), majd amúgy is megyek a kádhoz odaülni és megmosom a seggem úgy, hogy odaülök a kád szélére letolt nadrággal és a fenekem "belelóg" én pedig a zuhannyal előbb bevizezem, majd szappannal/tusfürdővel megmosom, majd öblítés és utána törölközővel megtörölközöm. Nekem ez a normális.
Nem spórolás miatt csinálom, hanem mert úgy érzem hiába törölném meg 1000 papírral, akkor is valamennyire szaros maradna, ott maradnak a baktériumok. Így pl. nem is viszket. És igen tudom ezt csak otthon lehet eljátszani, de én amúgy mindig reggel szoktam szarni menni ébredés után, tehát 10-ből 9-szer otthon szarok általában és meg tudom csinálni.
Ha bíg volt, én sokszor a nedvessel is csak kenem.
Csak a kimosás segít nekem is.
En regebben mindig a munkahelyemen mentem el wc-re igy sporoltam a wc papirral :D
A mostani munkahelyemen nem mindig adottak a korulmenyek es nem akarok a toi-toi wc-n uldogelni, foleg nem telen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!