Más is spórol így a wc papírral?
Figyelt kérdés
Eléggé megdrágult a wc papír, és én úgy spórolok, hogy itthon kakálás után csak épphogy megtörlöm ott, aztan bepattanok a zuhany alá, és megmosom, mintha lenne bidénk. Azóta jóval kevesebb papír fogy, kár, hogy ne jutott előbb eszembe. Sokkal tisztábbnak is érzem magam így2022. dec. 1. 15:16
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem is fogok
Eddig nem, de ezután rászokok erre
Igen, eddig is így csináltam
42 szavazat
1/57 szvicsi válasza:
Ha az esti/reggeli fürdést egybe lehet kötni a nagy dologgal, akkor miért ne? még mindig jobb, mint megfordítani a lapot :)
2/57 anonim válasza:
Melegvíz költség, áramköltség... A végén kiderül, hogy spórolás helyett pazarolsz.. :)
Ez kb olyan, mintha úgy akarnál a villannyal spórolni, hogy gyertyával világítasz
3/57 anonim válasza:
Nem érdemes, többe kerül így. Hiszen a vízért, szappanért, gázért, mosásért is fizetsz.
4/57 anonim válasza:
Hogy stílusos legyek, ennyire még nem sz.r a helyzet, hogy a wcpapíron kelljen spórolni. :-DDD
5/57 anonim válasza:
Régen újságpapír volt es kukorica csuta.
7/57 anonim válasza:
Én a nemzeti konzultációt használtam fel ily módon.
9/57 anonim válasza:
Nekünk van bidénk, úgyhogy nagydolog után többnyire átülök rá.
10/57 anonim válasza:
Nekem van egy még jobb ötletem. Egyáltalán ne használj WC papírt, és ha az alsógatyád is csak hetente egyszer mosod, akkor mégtakarékosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!