Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehetne még melegedni?

Hol lehetne még melegedni?

Figyelt kérdés
A koliban hideg van, nincs fűtés, egyetemen szintén hideg van, még a hideget nyomatja a légkondi is. Irodában ugyancsak szét lehet fagyni, pedig nem kis cég. Egész nap át vagyok fázva, bárhová megyek. Plázák és villamos ez a két hely ahol nem fázok, plusz konditerem. Milyen helyeket ajánlotok még?

2022. nov. 29. 18:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Mi Hazánkra szavaztam, kire kellett volna?
2022. dec. 2. 15:06
 22/26 anonim ***** válasza:
12%

Nem szeretnék a Mi Hazánkról véleményt alkotni, mert ebből a szempontból lényegtelen, hogy mi a véleményem róluk, én nem akarom a Ti véleményetekkel szembeállítani az enyémet, csak egy dolgot gondoljatok végig, arra kérnélek Titeket.

Hogyha igazatok van abban, hogy a Fidesz úgy tönkretette ezt az országot, hogy teljesen padlón vagyunk, mert brutálisan túlköltekezett és korrupció és mindenre rátette a kezét stb. stb. stb. akkor hogy gondolhatjátok azt, hogy bármelyik párt is, nevezetesen akár a Mi Hazánk ezt korrigálta volna pár hónap alatt? Következetességet azért elvárnám, mert bár nem értek veletek egyet, a fent leírtakban sem tudok igazat adni, de ha Ti márpedig állítjátok, hogy így van, akkor nem állíthatjátok egyúttal azt, hogy most más lenne a helyzet, ha a legutóbbi választáson akár a Mi Hazánk vagy (ki, melyik ellenzéki párt mellett áll) más jelenleg ellenzékben lévő párt(ok) győz(nek). Vagy ha igen, úgy gondoljátok, hogy más lenne, azzal egyúttal elismernétek azt, hogy az a már-már megfogalmazhatatlanul nagy katasztrófa, amit a Fidesz 12 éves kormányzása okozott, az egészen egyszerűen nem igaz, hisz ha helyrehozható pár hónap alatt, akkor az nem nevezhető katasztrofális helyzetnek!

2022. dec. 3. 10:58
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
tehát mivel úgysem lehet az országot rendbe rakni pár hónap alatt (tényleg nem lehet ez igaz), akkor inkább menjünk tovább lefelé, véletlenül se keressünk egy másik irányt
2022. dec. 3. 12:40
 24/26 anonim ***** válasza:

Ezt hogy sikerült így értelmezni?

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogyha mást választottunk volna, ugyanez a szitu lenne! Azt egy szóval nem mondtam, hogy ne keress másik irányt! Úgy gondolod, hogy senkinek sincsenek ilyen illúziói, hogy ez ennyin múlt? Mert akkor rosszul gondolod!

"Mi Hazánkra szavaztam, kire kellett volna?"

Erre reagáltam! A válasz az, hogy ebből a szempontból... mégegyszer leírom, mert nem akarom, hogy újra félreérts, ebből a szempontból, oly mindegy!

2022. dec. 3. 15:33
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
A baloldal és a Fidesz is ugyanaz az irány.
2022. dec. 4. 09:42
 26/26 anonim ***** válasza:
37%

" Mi az, hogy a koliban nincs fűtés? Olyan nincs! "

Pedig van.:(

[link]

[link]

2023. jan. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!