A koliban hideg van, nincs fűtés, egyetemen szintén hideg van, még a hideget nyomatja a légkondi is. Irodában ugyancsak szét lehet fagyni, pedig nem kis cég. Egész nap át vagyok fázva, bárhová megyek. Plázák és villamos ez a két hely ahol nem fázok, plusz konditerem. Milyen helyeket ajánlotok még?
Kérj tőle egy fotót egy hőmérőről, írja mellé, hogy a "gyakoris hitetlenkedőknek". :)
2022. nov. 30. 16:24
12/26 anonim válasza:
Minap láttam reklámot ilyen "fűthető" mellényről :D
Mostanság jól jöhet .
2022. nov. 30. 17:12
13/26 anonim válasza:
Látom van fűthető zokni, kabát is.
2022. nov. 30. 17:15
14/26 A kérdező kommentje:
Nem hagyjuk szó nélkül, szóltunk a gondnoknak, de ő meg annyit mond, hogy nem tud mit csinálni, felsőbb utasítás.
Amúgy 18-19 fok van, 22-23 az tökéletes lenne, bárcsak annyi lenne.
Valószínűleg veszek egy ilyen kis elektromos melegítőt és az segíteni fog valamennyit.
2022. nov. 30. 19:17
15/26 anonim válasza:
Peddig mindenhol ez lesz sajnos…
Én hotelben dolgozom ott nem lehet hideg , futott medence és szauna is működik. Szerencsére. ::))
2022. nov. 30. 20:05
16/26 anonim válasza:
Akkor konkrétan hazugság, hogy nincs fűtés: ha kint a maximum hőmérséklet 7 fok, akkor fűtés nélkül nem lenne 18 fok. A 18 fok állami előírás, és nehezen hihető, hogy erről valaki nem hallott. A szavazófülkében majd gondolj erre.
2022. nov. 30. 20:36
17/26 anonim válasza:
Ha odakint fagypont közeli hőmérséklet van, hiába fűtenek 18 fokra, az annyi mint halottnak a csók. Nem fogja àtfűteni a nagy termeket, falakat. Középületekben jàrkàlnak folyton, nyitogatnak, pikk pakk kimegy az a kis meleg, ennyiért kár is fűteni. En esti gimis vagyok, vigyünk be hősugárzót, ez volt a válasz. Vagy hagyjuk magunkon a kabátot.
2022. nov. 30. 22:09
18/26 anonim válasza:
Mi a hátsó épületet nem fűtjük még, majd csak holnap. 9 fok van.
Hogy lehet nálatok 18 fok fűtés nélkül?
2022. nov. 30. 22:17
19/26 anonim válasza:
Ezt tényleg nehéz elhinni, mert én egy 20 m2-es lakásban lakom és olajradiátorral fűtök. Reggel max fokozatra állítottam (de egész éjjel is így ment), most jöttem haza és 18-19 fok van csak..:( Úgyhogy bekapcsoltam a hősugárzót is.
2022. dec. 1. 14:21
20/26 anonim válasza:
egyik bme koliban délelőtt kicsit langyos! a radiátor és ennyi, délután már csak hideg
szerencsére a házak között, meg vastag falak vagy nem tudom de nincs jeges idő viszont mindenki pulcsiban +takaróval mászkál
azt nem tudom hány fok lehet, nincs hőmérőm, de érzésre 20 fok alatt van az tuti
szóval ezt a fűtésmennyiséget tényleg nem lehet fűtésnek nevezni
de ha valaki nem hiszi olvasgassa ezeket a finomságokat: [link]
aztán gondolja át kire szavazott áprilisban és megérte e...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!