Felvágott tüzifából hogyan kell vékony gyújtóst hasítani? Van erről valami videó?
10-re:
Mikor (sok év manuális váltós vezetés után) először ültem automata váltós autóban, akkor jól megnéztem a váltót, tudtam, hogy mire való a P, R, D, I, II fokozat, aztán D-be raktam és lassan felengedtem a féket. Utána pedig már csak menni kellett. Nekem furcsa lett volna, ha valaki azt mondja, hogy ezt külön tanulni kell.
Ugyanez a fejsze vagy a fűrész használatára is igaz. Meg még temérdek dologra.
A magam generációjában (1970-es években születettek) ezzel átlagosnak számítottam. Ha a mai huszonévesek között ezzel kivételesen ügyesnek számítanék, akkor ez nagyon szomorú a mai huszonévesekre nézve...
én úgy szoktam, hogy ha a tuskót kettőbe-háromba nyitom, aztán éles kisbaltával óvatosan megnyitom a kicsiket, és lassan széthasítom őket.
lehet fidibuszt is csinálni, újságpapír lapot erős és tömör rudakká csavarod, és azzal ágyazol meg a gyújtósfa alá.
Köszönöm 15-16-os, nagyon kedves vagy :)
17-es: egy nagy zöld cserépkályhám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!