Kell egy tuskó. Ráteszed állítva a hasítandót. És baltával függőlegesen lecsapsz rá. Veszélyben a kezed és a lábad. Ha a balta feje nem megfelelően rögzített, akkor kobakod is.
1- modósitom. Én pl a tuskóra ` tőke-re vizszintesen raknám a gyhasogatni való fát. Sokkal kevesebb az esély a balesetre. ( kezed)
2022. nov. 24. 17:28
4/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi a bonyolult ebben.
2022. nov. 24. 22:03
5/19 anonim válasza:
Hihetetlen!
Videón kell megnézni, hogy hogyan kell fát hasogatni.
A jövő generációja...
2022. nov. 24. 22:23
6/19 anonim válasza:
4, 5. Sokan gázzal fűtöttek az utóbbi időben, ahhoz pedig nem kell fát hasogatni.
2022. nov. 24. 22:29
7/19 anonim válasza:
6-os, én is gázkonvektoros társasházi lakásban nőttem fel, mégis gyerekkorom óta tudom, hogyan kell kezelni a fejszét. Amikor meg ki is próbáltam, onnantól kezdve azt is tudom, miért mindig szálirányban csaptak rá a széthasítandó fára, sohasem arra merőlegesen.
2022. nov. 24. 22:58
8/19 anonim válasza:
7. Oké, TE tudod. De ez még egyáltalán nem jelenti azt hogy ezekkel a dolgokkal mindenkinek tisztában KELL lennie.
2022. nov. 24. 23:02
9/19 anonim válasza:
De szerinted mi ebben a nehéz, vagy bonyolult?
Megfogod a baltát vagy fejszét, és minél vékonyabbra vagdalod a fát.
Kb. olyan a kérdés, hogy hogyan kell kenyeret szelni?
Én nem tudom, mert mindig szeletelt kenyeret vettem edfig.
NE LEGYÜNK MÁR ENNYIRE ÉLETKÉPTELENEK!
2022. nov. 24. 23:24
10/19 anonim válasza:
Szerintem az egyáltalán nem életképtelenség hogy nem tudunk olyat amire eddig nem volt semmi szükségünk. Pl. még automata váltós autót sem tud mindenki vezetni. Pedig az is könnyű, hiszen csak a gázt kell nyomni meg néha fékezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!